Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tonda Jaau se marně drápe k vrcholům předchozích dílů. Je pomalejší, choreograficky opožděný a navíc se nechal zlákat láskou, kterou diváka nudí k nůůdě největší. Nechat se mu ale musí, že tu lehce nadprůměrnou nůďu dělá za étericky zajimavé muziky, se snesitelnou stopáží a že těch fightů, které nyní počítám na prstech jedné ruky,nebylo zase tak úplně nudně....snad naposledy pocta všem sloním představitelům... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. O koľko lepšie by to vyznelo, keby to nebolo "obohatené" o fantasy prvky. Ach jaj, tú silu vracať sa v alternatívnej budúcnosti by mu isto závidel aj Jedi z Hviezdnych vojen. A tá veľká brada na tvári holobriadka Tonyho Jaa, ktorý v živote nebude zarastať. Dobre, dá sa to brať aj ako dark fantasy rozprávka. Aj keď veľa vecí spolu nejde dohromady. Čo to ale hlavne drží nad vodou, sú súboje, ktoré sú snáď ešte lepšie, ako v prvom dieli. Celkovo oba filmy silne nedotiahnuté, ale v niečom aj nezabudnuteľné. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Achjo. Dvojka je špinavá, akční a hloupá. Trojka má málo soubojů, je (audio)vizuálně opojná a hloupá. Co je lepší? Těžko se to srovnává, ale těžko se to odděluje, protože třetí díl je spíše (vynuceným) dopovídáním příběhu, na který má navazovat původní první díl (tím se to snad celé uzavře nebo dluží Tony Jaa ještě peníze někde jinde?:-)). Je škoda, že takový úžasný talent, který v každé bojové scéně vládne naprosto všemu přítomnému se zaprodává hloupostem. Film utíká velmi pomalu, akce je v něm příliš málo na to, aby dokázal pouze jí zabavit, a závěrečný souboj je až smutné sledovat. Dobro versus zlo, bílá versus černá, příroda versus temné stíny.... třetí díl je prostě prohra na celé čáře, které nebudete chtít věřit. Prosím tě Tony, vrať se a mlať lidi ve filmech. Nic jiného mě už u MA filmů poslední roky nedrží... ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání. Problémy s natáčením třetího Ong-baku se bohužel zákonitě promítly i do výsledné kvality filmu. Po řemeslné stránce je to sice pořád o třídu kvalitnější práce, než většina východoasijské produkce. Nicméně úchvatné bojové sekvence, které vždy byly největším lákadlem Tonyho snímků, jsou zde umístěny do pozadí. Třeba dlouho očekávaná finální bitka s Danem Chupongem vypadá strašně odfláknutě. I samotný hlavní hrdina je tu takový bez jiskry, jakoby ho postavili na plac za trest. Výhrady mám i k zakončení příběhu. Zatímco předchozí film rozehrál celkem solidní dramatickou linii, Ong bak 3 je odvyprávěn ve spěchu a obrovský počet flashbacků a snových realit působí na diváka matoucím dojmem. Snad se Tony z neúspěchu oklepe a druhý Tom Yum Goong bude zase stát za to! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Tien je ve velkém nebezpečí! Nebude se zotavovat snadno. Je to odplata za jeho minulost. Jeho OSUD! Nic víc..... Tony trpí od úvodních titulků (máme mnoho společného). Byl tááákovejhle kousíček od smrti!! Naštěstí ho daj do kupy a ještě ho vylepšej! Projde si fází ,,popírání“ a vše trvá dost dlouho. OSUD! Ong Bak 3 je plný filmařské nedokonalosti a všemožných klišé. I těch slonů je čím dál míň. Tak proč na to furt čumím? Asi je všude málo násilí! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu větu: ,,Moudrost je to co vládne světu“. 2.) Nevěřím, že vyléčit se dá všechno. 3.) Přemýšlím, jestli je T.Jaa nesmrtelnej nebo jen my ostatní hovno vydržíme. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Tony Jaa se pustil do natáčení. Ukousl si ale velké sousto a přešvihl rozpočet, měl deprese a nakonec se zhroutil a utekl do kambodžské džungle, kde se dva měsíce schovával. (Pepy)
  • Šiesty film, v ktorom si Tony Jaa a Petchtai Wongkamlao zahrali spolu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama