Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na začátku Tonyho zpracujou podobně jako tenkrát Ježíše a on se z toho chudák půl filmu dostává, takže bitevní smršť z dvojky tady chybí. A to je velký problém. Výprava je pompézní, bitky, když už tam jsou, tak stojí za to (kromě finální s "Vránou", která je mizerná až běda) a hudba je taky zajímavá. To bohužel k dobrému filmu nestačí. Návaznost v ději v podstatě není a příběh je hlavně málokdy zajímavý. Snad se jednou Tony Jaa vrátí tak jak jsme ho měli rádi a že se vrátí v současnosti. Nechápu to, Vaše Veličenstvo. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný bojový film od majstra Tonyho Jaa, ktorý je priamym pokračovaním dvojky. Má podpriemerný príbeh o bojovníkovi, ktorý sa dostane zo zajatia a snaží sa dostať do formy, aby sa pomstil. Spracovanie je veľmi zvláštne a určite s ním nie som spokojný. Po ešte celkom prijateľnom začiatku sa polovicu filmu vôbec nič zaujímavého nedeje a až ku koncu to začne byť lepšie. Film je plný mystiky a mnohých nadpozemských prvkov a to mu rozhodne neprospieva. Akcie tu moc nie je, ale aj tá ma sklamala. Súboje sú stále dobre natočené, prehľadné a pomerne tvrdé, ale väčšina súbojov má iba priemernú choreografiu a snád´ žiadne dobré nápady a tak sú iba priemerné, ale v rámci akcie vôbec, na pomery Tonyho Jaa sú veľmi slabé. Ale aj tak dve akcie sa mi páčia dosť a to dlhá akcia pred záverom so zneškodnením množstva vojakov alebo akcia medzi kamennými stenami, ale jej sa Tony Jaa nezúčastní. Škoda, že záver je už taký prehnaný a absolútne mimo reality a aj finálny súboj veľmi sklame. Páči sa mi vizuálna stránka, prostredie filmu a chválim aj hudbu. Je to veľmi veľká škoda, všetky tri predchádzajúce filmy od Tonyho Jaa majú odo mňa plné hodnotenie, ale tento je len priemer. 58% ()

Reklama

Suzie05 

všechny recenze uživatele

To bylo ale strašně natočené! A dokonce i hrozně sesekané. Tony holt nemůže dělat všechno, měl by se držet toho co mu jde nelíp a to je mlácení lidí do němoty. Jediné co Ong Bak trojku aspoň trošku zachránilo byly herecké výkony hodné oskara a samozřejmě mé oblíbené bitky. Jedna hvězda za eyecandy finální zápas a druhá za Tonyho. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Ale toto je nepříjemné. Příběhově ještě větší slátanina, než dvojka, na kterou přímo navazuje, takže jsem nepochopil vůbec nic. Soubojů je míň, mají i horší choreografii a jsou hůře natočené. Závěrečná bitka není souboj, ale exhibice s úmyslem si nijak neublížit. Navíc co tam měly znamenat ty digitální triky a magie. Jediné, co bych pochválil je hudba. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Brutálny realizmus dvojky nahradilo temné fantasy. Stredoveké barbarstvo na ázijský spôsob versus budhistická filozofia a mysticizmus svetla i noci. ONG-BAK 3 síce už začína bitkárskou scénou, ktorou iné bojové filmy končia... - ale potom nasleduje prekvapivá hodinka o znovuzrodení, bez jediného úderu... - ktorá ma ako večného romantika nemohla nechať chladného. Tony alias Tien sa vracia v štýle VRANY, pričom jeho protivník je presne do vrany štylizovaný...a osud speje k ich nezvratnému stretnutiu. Celok je omnoho kompaktnejší ako v prípade dvojky, ale tak akosi pôsobí nedokončene a ako jej priame pokračovanie až zbytočne...- nielen preto, že boja až nepochopiteľne výrazne ubudlo - a to mal byť asi pre väčšinu divákov hlavný zmysel jej existencie... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Tony Jaa se pustil do natáčení. Ukousl si ale velké sousto a přešvihl rozpočet, měl deprese a nakonec se zhroutil a utekl do kambodžské džungle, kde se dva měsíce schovával. (Pepy)
  • Po tomto neúspěchu Tony Jaa oznámil, že končí s filmovou kariérou a 29. května 2010 projel na hřbetu slona bránou buddhistického chrámu v Surinu. Tam si nechal oholit hlavu, složil přísahu a přijal jméno Kitiposano, což znamená "elegantní celebrita". Tím se oficiálně stal budhistickým mnichem, nikdo však nevěděl na jak dlouho, neboť takovéto konání je v Thajsku poměrně běžné a sám Tony Jaa se do chrámu uchyluje poměrně často. Začátkem ledna 2011 se však potvrdilo, že již není mnichem. (Raztubyl)
  • Šiesty film, v ktorom si Tony Jaa a Petchtai Wongkamlao zahrali spolu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama