Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Významná vědecká společnost má po celém světě zařízení, která způsobí sérii katastrofálních výbuchů. Nikdo netuší, zda jde o teroristický útok, či selhání lidského faktoru... (oficiální text distributora)

Recenze (29)

char_t 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju katastrofáky. A zároveň nechápu, proč zrovna mezi nimi je tak vysoké procento naprostých blbin. Jako je tahle. Scénář bohužel tradičně pitomý, triky úsměvné... Nejlepší byla asi hliněná pláň, bůhvíproč hořící na mnoha místech vysokým plamenem, na kterém bylo přitom krásně vidět, že je to jen X-krát zkopírovaný a zvětšený malinký plamínek... Tak hergot když na to nemám, tak to nedělám, no ni? ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Podobný filmy mě sice baví (např. filmy Tibora Takácse), ale tenhle kousek mi do mé skládačky nezapadl. První polovině filmu jsem nerozuměl, ve třetí čtvrtině jsem se neorientoval a v poslední části jsem se nudil. Už jsem si zvykl na levné počítačové simulace a obrazy, už jsem si zvykl na roztřesení kamery při každé detonaci nebo otřesů země. Už jsem si zvykl, že herecké výkony nebudou nejlepší (nebýt Davida, Rajiho a toho arabskýho teroristy, nehodnotím dvojici centerfolds), tak by nezbylo na co se dívat. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Mezi jednohvězdičkovými filmy patří mezi ty lepší. Marina "poradkyně Troi" Sirtis už má holt svoje léta, ale to nevadí. Jak už to u takových céčkových filmů bývá, mladé hot chicks nemohou chybět. Vizuální triky samozřejmě nemají bayovský ráz, s tím se musí počítat, nicméně jsou v rozumné míře stravitelné. Herci tady nemohou nijak oslnit ani nic zkazit, včetně Stathamova "dvojčete" Luka Gosse. ()

greenwitch 

všechny recenze uživatele

Takže jsme z hlediska stáří vesmíru a svých vědomostí o všem jen úplní nováčci. Ani se mě nechce věřit, že si to nějaký režisér troufl. Dotáhnout tu lidskou blbost do konce. Sice není možné, aby si to ti nahoře uvědomili, co můžou svým zahráváním způsobit. Dávám 5 hvězd za to, že konečně vznikl film, který to dotáhl do rychlého konce. ()

otoman92 

všechny recenze uživatele

o maličko lepší než podobné filmy v této "C" kategorii, věda sice v tomto filmu nehrála velkou roli (viděl jsem to sice anglicky, ale i tak odborné výrazy zněly poněkud "divně", smrtelné dávky radiace nestály hlavní hrdiny ani pár vlasů na hlavě) a scénář taky nic moc, Herecké výkony ani nemá cenu zminovat(Nějaké pornoherečky v roli TOP vědkyň)a efekty na tento na tento nizkorozpočtový film ujdou..Zato závěr mě překvapil a je celkem pecka na tento film. Kdo má v neděli po náročném týdnu stejně vygumovanou hlavu jak já a nebude od toho moc čekat, tak si myslím, že se to dá vydržet do konce. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama