Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

novoten 

všechny recenze uživatele

V malé metafoře jde o tu nejluxusnější dovolenou, na které slunce nikdy naplno nezasvítí. Kdyby ale scénář nenacpal do popředí tu nejneuvěřitelnější zápletku, hodnocení by šplhalo snad i po metách nejvyšších. Sandler totiž překvapuje nápaditou umírněností a když si k tomu pozve rozšafnou Jennifer a parádně nesnesitelnou Nicole, musím ho zkrátka obdivovat. Ale celá vybájená pohádka o rodině je něco tak hloupě přehnaného, že se doteď nestačím divit. A přitom třeba malá nahláškovaná slečna s britským přízvukem je postava k nezaplacení. Rozporuplných 70% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler sa ma pokúsil rozosmiať a podarilo sa mu to. Tento žáner mu sedí a ja som sa po dlhšom čase dal nahovoriť na romantickú komédiu, ktorá sa dá pozerať opakovane a baviť sa znova. Osobne mi dosť pripomína podarenú komédiu s B. Stillerom Tesne vedľa, ktorá ma tiež dobre pobavila. J. Aniston som kedysi vôbec nemusel, ale tu dokazuje , že som sa mýlil a vo filme je fakt skvelá. Vedľa umelo vyzerajúcej N. Kidman vyzerá absolútne prirodzene a sympaticky. Kidman si postavu bývalej namyslenej spolužiačky užíva a ich spoločný tanec s Jennifer pobaví. Hlavne kokosové orechy... Najväčší záchvat smiechu som dostal pri scéne s ovcou, ale dobre pobavia aj ksichty po zbabraných plastických operáciách. Strčiť si slamku do úst môže byť pre niekoho vážny problém. Humor je celkovo príjemný, nevtieravý a film baví aj keď je od začiatku jasné ako skončí. 80%. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zvláštní. Já "sandlerovky" mám rád (50x a stále poprvé, Trestná lavice nebo Machři jsou filmy, kterým jsem dal plný počet, protože jsem se u nich opravdu zasmál). A i když byly místy tupé (Sandler nedělá inteligentní humor, ale to mi nikdy nevadilo a stále nevadí) pořád mě tyto filmy dokázaly/dokážou pobavit. Ale tohle? První polovinu jsem vyloženě protrpěl skrze všechny nepřirozeně znějící dialogy či moc roztěkanou (nevím, jak to jinak napsat) Jennifer. Takže první půlku to pro mě zachraňovaly jen křivky Brooklyn Decker (Andy Roddick je šťastlivec). V druhé půlce se mi film líbil o něco víc a místy jsem se opravdu zasmál. Navíc zde přibyla i Nicole Kidman (která sice zde hraje mizerně, ale zřejmě to dostala nařízeno, takže jí odpouštím) a Jennifer se začala chovat trochu normálněji. Nicméně opravdu jsem uvažoval, že tento film ohodnotím ještě níž. Jak říkám, druhá půlka to jednoznačně zachránila. Takže dnes, Adame, sorry. Jen za 50 % a to buď milej zlatej ještě rád. Tohle si zřejmě už nebudu chtít (na rozdíl od výše zmíněných filmů) nikdy zopakovat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $103,028,109Tržby Celosvetovo $214,974,953Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,504,195 //počet predaných kusov 202,108Tržby za predaj DVD v USA $14,885,514 //počet predaných kusov 910,317║ V celku roztomilá pohodová komédia, kde sa Sandler drží v znesiteľnej uzde a nepreháňa to nejakými vysokooktánovými pitomosťami. Ale otázkou ostáva na čom dokážu tvorcovia utratiť pri komédii rozpočet $80miliónov????? /60%/ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Těžká romantika. Po Sandlarovsku. Jak to skončí je vám jasné už z traileru nebo z popisku v letáku do kina, ale já si ZMR opravdu užíval. Jennifer Aniston má co hrát a je sexy as hell (kolik že jí je?) a Sandler hraje na jistotu. Z Brooklyn Decker padá čelist až na podlahu, ale to že poslouchá N'Sync bych jí nejspíš neodpustil ;). Kromě klasického mustru tu máme i oživování ovcí, vtipy o mrtvých pandách, vtipy o homosexuálech, ruku v záchodě a mlácení dětí. Legrace... Možná bys sis měl vydělat vlastní peníze. Jako roznašeč novin nebo tak. Bohatí lidé nedávají ostatním peníze zadarmo, proto jsou bohatí, rozumíš tomu? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Pri večeri v Oceano hrá v pozadí skutočná skupina z Maui na Havaji. Okrem iného hrali aj v jednej z epizód seriálu Hawaii 5-0 (od r. 2010). (beso74)
  • Ještě v době, kdy se k hereckému obsazení připojila Nicole Kidman (Devlin), byl název snímku "Pretend Wife". Až o pár týdnů později byl změněn na finální Just Go with It. (Taninaca)
  • V čase 1:22:20 má Jennifer Aniston (Katherine) vlasy úplně za uchem, ale v dalším záběru je má mírně před uchem a v dalším zase úplně za uchem. (asdfasdf)

Reklama

Reklama