Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehrála Jennifer Aniston ani by mě nenapadlo jít na komedii se Sandlerem do kina. Ale velice mě to překvapilo, bylo to vtipné, rychle to utíkalo a ústřední dvojci to spolu poměrně slušelo. Některé ty nechutnější vtípky bych vypustila a neměla bych v podstatě co vytknout. Prostě dobrá romantická komedie na odpočinek. Jen ta Nicole Kidman vypadala něják divně. 4* ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler sa ma pokúsil rozosmiať a podarilo sa mu to. Tento žáner mu sedí a ja som sa po dlhšom čase dal nahovoriť na romantickú komédiu, ktorá sa dá pozerať opakovane a baviť sa znova. Osobne mi dosť pripomína podarenú komédiu s B. Stillerom Tesne vedľa, ktorá ma tiež dobre pobavila. J. Aniston som kedysi vôbec nemusel, ale tu dokazuje , že som sa mýlil a vo filme je fakt skvelá. Vedľa umelo vyzerajúcej N. Kidman vyzerá absolútne prirodzene a sympaticky. Kidman si postavu bývalej namyslenej spolužiačky užíva a ich spoločný tanec s Jennifer pobaví. Hlavne kokosové orechy... Najväčší záchvat smiechu som dostal pri scéne s ovcou, ale dobre pobavia aj ksichty po zbabraných plastických operáciách. Strčiť si slamku do úst môže byť pre niekoho vážny problém. Humor je celkovo príjemný, nevtieravý a film baví aj keď je od začiatku jasné ako skončí. 80%. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak rád se na ně dívám, i když předem vím, jak dopadnou: laciné hollywoodské komedie! Sandler tentokráte o něco slabší myslím, Anniston ale misky vah dokázala svým sebejistým hereckým výkonem vyvážit. A Nicole Kidman? Wow, palec nahoru! Jinak klasika: sem tam bezva zábava, sem tam těžká nuda. Výbuchy smíchu veškeré žádné... Milý, příjemný, odpočinkový komediální snímek. Nic víc, nic míň. Proč je to proboha tak dlouhé?? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč jsi se nikdy nezmínila, že jsi neuvěřitelně sexy?"Mně to taky občas chvilku trvá, než si všimnu, protože já nejprve hledím do nitra. Kecám ... prostě jsem slepej. Nicméně tohle mě bavilo. A přestože je inspirace Kaktusovým květem patrná na první pohled, tak se mi to líbilo přibližně stejně jako vykradená klasika. Jednak fracek Danny neztratil nic ze svý sandlerovský pohody, kterou navíc evidentně přenesl i na Katherine a jelikož jsem hrdým majitelem schopnosti přehlídnout trapnost v přiměřený míře, tak neváhám hvězdami vyjádřit svou spokojenost. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

V malé metafoře jde o tu nejluxusnější dovolenou, na které slunce nikdy naplno nezasvítí. Kdyby ale scénář nenacpal do popředí tu nejneuvěřitelnější zápletku, hodnocení by šplhalo snad i po metách nejvyšších. Sandler totiž překvapuje nápaditou umírněností a když si k tomu pozve rozšafnou Jennifer a parádně nesnesitelnou Nicole, musím ho zkrátka obdivovat. Ale celá vybájená pohádka o rodině je něco tak hloupě přehnaného, že se doteď nestačím divit. A přitom třeba malá nahláškovaná slečna s britským přízvukem je postava k nezaplacení. Rozporuplných 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Představitelé hlavních rolí Adam Sandler (Danny) a Jennifer Aniston (Katherine) jsou velmi dobrými přáteli už z dob, kdy ještě nebyli slavní. Aniston byla například mezi hosty na Sandlerově svatbě nebo navštěvovala jeho raná představení. Přesto šlo o jejich první společné natáčení. Také proto jejich spolupráce probíhala velmi hladce, což mělo za následek mnoho improvizací. Příkladem je například scéna, v níž Katherine Dannyho pomlouvá a říká, jak hrozné je jejich manželství. (Roby)

Reklama

Reklama