Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

pepo 

všechny recenze uživatele

Idiot plot _________In literary criticism, idiot plot refers to "a plot which is kept in motion solely by virtue of the fact that everybody involved is an idiot,"[1] otherwise "they'd immediately figure out everything and the movie would be over."[2] It is a narrative where its conflict comes from characters not recognizing, or not being told, key information that would resolve the conflict, often because of plot contrivance. The only thing that prevents the conflict's resolution is the character's constant avoidance or obliviousness of it throughout the plot, even if it was already obvious to the viewer, so the characters are all "idiots" in that they are too obtuse to simply resolve the conflict immediately. Reviewing Prime in 2005 critic Roger Ebert said "I can forgive and even embrace an Idiot Plot in its proper place (consider Astaire and Rogers in Top Hat). But when the characters have depth and their decisions have consequences, I grow restless when their misunderstandings could be ended by words that the screenplay refuses to allow them to utter."[3] Alternate formulations describe only the protagonist as being an idiot. [4] Just Go with it_________herci sú fajn, preto 2* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typická sandlerovská oddychovka, která je tentokrát okořeněna o výbornou romantickou linii. Mezi Sandlerem a Annistonovou to totiž opravdu funguje a hlavně v případě Jennifer jsem rád, že ji konečně nějaká role pořádně sedne. Dětští herci jsou taky celkem fajn, Brooklyn Decker není překvapivě jen na okrasu (i když je nehorázně hot) a Nicole Kidman si střihne skvělou vedlejší roli. Jen ten Nick Swardson je po většinu času spíš otravný a může za většinu těch trapných a nechutných vtipů, který celý film trochu sráží. Jinak je to ale velice příjemná romantika, kterou sice trochu kazí uspěchaný konec, ale jinak se u ní celkem solidně pobavíte. 70% ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Dostatočne veľa vtipných miest robí z tejto nezmyselnosti zábavnú Sandlerovskú záležitosť. Celkovo dobre som sa pobavil, len škoda, že dejová stránka je až taká šialene primitívna. Samotné situácie a gagy však stoja za to a kompenzujú tak "príbehovú" stránku celej tejto divočiny. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmy Adama Sandlera moc nevyhledávám, ale tohle bylo vcelku příjemné. Celé dvě hodiny mi rychle uběhly, párkrát jsem se i zasmála. Bohužel opět se film nevyhnul několika trapným momentům a klišé. Pokud ale hledáte oddechový film na večer, na který byste se chtěli podívat se svou drahou polovičkou, tak Zkus mě rozesmát určitě není špatná volba. Už jen kvůli sympatické hlavní dvojici, kterým to spolu opravdu seklo. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Sandler je nehoráznej pán. Když se zrovna nudí, sbalí si dvě košile, pár kamarádů, dvě protivný děcka a jednu z nejžhavějších čtyřicátnic na světe a odjede na pár týdnů na Havaj, kde to všechno poslušně natáčí jeden z nejméně nadaných komediálních režisérů. A co víc, neskutečně mu to vydělá. Abych nezněl sarkasticky, tak ano, je to film o něčem, co velice připomíná lejno, ale ano, bavil jsem se u toho a s herci mi bylo v tom úžasném prostředí tak dobře, jak jsem to dlouho nezažil u žádného jiného podobně laděného snímku (naposledy myslím, kdo by to byl řekl, u 50 krát a stále poprvé). Bohužel to ale pořád má kupu vyloženě otravných míst a příběh skoro neexistuje, takže nezbývá než se na to jednou v dobré náladěpodívat a dále se tomu obloukem vyhýbat. Celkově ale docela fajn... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Představitelé hlavních rolí Adam Sandler (Danny) a Jennifer Aniston (Katherine) jsou velmi dobrými přáteli už z dob, kdy ještě nebyli slavní. Aniston byla například mezi hosty na Sandlerově svatbě nebo navštěvovala jeho raná představení. Přesto šlo o jejich první společné natáčení. Také proto jejich spolupráce probíhala velmi hladce, což mělo za následek mnoho improvizací. Příkladem je například scéna, v níž Katherine Dannyho pomlouvá a říká, jak hrozné je jejich manželství. (Roby)
  • Film měl premiéru 11. 2. 2011, v den narozenin představitelky hlavní ženské role Jennifer Aniston (Katherine). (Foox)
  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)

Reklama

Reklama