Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Brooklyn Decker momentálně nemá konkurenci v rámci atraktivity a vzhledu, ale to pochopitelně negarantuje kvalitu filmu, obzvláště ne pak letní komedie made by Hollywood. Naštěstí je to zase po dlouhé době jedna z těch vydařených. A to i přesto, že v titulcích se vyskytuje mimo jiné jméno Adam Sandler. Tenhle průserář má dar od boha. Rozesměje svou snahou vybruslit z různých komediálních situací "navážno", kterých je konkrétně v tomto filmu nezpočet. Nezapomeňme na Jennifer Aniston, která tu dotváří výbornou dvojici. Hned na začátku bylo jasné, jak to všechno dopadne, ale dramaturgie a scénář v rámci hutnosti postav byly natolik kvalitní, že to vše působí ve filmu přesvědčivě a logicky. Dost mne to bavilo a to je co říci. Samozřejmě nesmí chybět klasické americké pozlátko typu luxusních butiků, aut, hotelů - o stupeň zvyšuje atraktivitu, ačkoliv je to kalkul jako blázen. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Zkus mě rozesmát - zatraceně dobrá Sandlerovka, ne-li nejlepší. Frňákové entrée a plastic people sráží body - nejspíš nutné zlo, které je nutné vymýtit hned v krkolomné první půlhodině, po které se ze Zkus mě rozesmát vyloupne překvapivě příjemná (romantická) komedie. Jennifer Aniston po sérii nekoukatelných romantických prefabrikátů konečně svá a Nicole Kidman takhle roztomile nepřehrávala od Moulin Rouge. Asi si můj vkus vzal tentokrát dovolenou. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

První hodinka je nesnesitelná záležitost, ale když se ten celý chaos přesune na Havaj a objeví se Nicole Kidman, začne to celé dávat smysl, vtipy jsou najednou jako mávnutím proutku vtipné a zbytečné postavy se stávají okrajovými. Takže pokud ustojíte soutěž v hula hula, věřte, že nebudete vědět kam s očima, protože světe div se, ale Nicole a Jennifer Aniston jsou atraktivnější než kdy dřív a přítomnost nějaké trapné krásky z obálky Sports Illustrated v malé roli je fakt nemůže rozházet. Go Girls. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Postaveno na zcela debilním námětu - plastický chirurg předstírá své nové lásce (23 leté studentce), že je ženatý, že má děti a rozvádí se...a to vše proto, aby s ní mí mohl chodit a požádat ji o ruku. To přesto, že se s ním po prvním randeti rozejde, když najde snubní prsten v jeho kapse a nesnáší ženaté muže - "nikdy nebude hrát roli té druhé"- ve skutečnosti je však on svobodný a bez závazků. I přesto ji nesmyslně lže, vymýšlí si všechny možné (či spíše nemožné) lži o svém životě a blíží se narychlo domluvená svatba. Nechápu, co má společného s filmem zavádějící název Zkus mě rozesmát, chápal bych např. "Hloupé lži", "Lhaním ke štěstí" apod. Jediné pozitivum - sympatická Jennifer Aniston a překvapivé obsazení Nicole Kidman v roli protivné spolužačky. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak rád se na ně dívám, i když předem vím, jak dopadnou: laciné hollywoodské komedie! Sandler tentokráte o něco slabší myslím, Anniston ale misky vah dokázala svým sebejistým hereckým výkonem vyvážit. A Nicole Kidman? Wow, palec nahoru! Jinak klasika: sem tam bezva zábava, sem tam těžká nuda. Výbuchy smíchu veškeré žádné... Milý, příjemný, odpočinkový komediální snímek. Nic víc, nic míň. Proč je to proboha tak dlouhé?? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)
  • Ve scéně, kdy Eddie (Nick Swardson) spí ve vaně a padá mu ruka do záchodu, je záchodové prkénko nahoře. Později, když jde Michael (Griffin Gluck) na toaletu, je prkénko dole. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama