Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to až taký malér a je to predsa len krok rozumnejším smerom, než aký urobili Dospeláci, kde banda kamarátov (ne)vtipne posedávala dve hodiny pri jazere a idú záverečné titulky. Toto má viac hlavu a pätu. Niekoľkokrát som sa dokonca zasmial. Havaj je Havaj a mám rád vajcovitú šišku Adama Sandlera. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Zábavná a příjemná komedie s úžasným Adamem Sandlerem. Škoda jen, že jí trochu chybí to kouzlo klasických "sandlerovek". Obsazení nemá chybu, hlavně co se týče půvabných hereček a jsem rád, že konečně někdo ukázal hezkou blondýnku, která neni jenom kost a kůže a je pořádně za co chytnout. Nejvíc tomu ubírá ten konec, kterej je jedno velký klišé, ale jinak to natočit stejně nešlo. Takže pořád v rámci žánru dobrá podívaná a hezký 3*. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Typické sandlerovské instantní nudle po stodvacáté: rány do hlavy, rány mezi nohy, pár výkalů i zaručeně všechno ostatní, co můžete najít pod nálepkou "buranství". Když ale člověk kolem sebe v sále vidí ty zalamující se páry, dojde mu, že ten model dává dokonalý smysl a lidi si ho přímo žádají! Prostá upřímnost a jednoduchost prodaná pod známou značkou očividně táhne a ještě dlouho táhnout bude, tak proč na tom receptu něco měnit. Zvlášť když ta návratnost je i s minimálním úsilím obrovská (Sandler prostě všem zaplatí dovolenou a natočí tam film, který se mu x-krát zaplatí. Jestli tohle není nejlepší zaměstnání na světě...?) a když to pořád jde i bez scénáře a pořádného režiséra (ne, slepit těch pár scének opravdu nemohlo dát velkou práci). Pár frků každopádně stojí za to, Jennifer je překvapivě cool a kolem a kolem, ve srovnání s Grown Ups to alespoň připomíná film. Ba přimo romantický. Přestože ta sandlerovská romantika bude vždycky trochu neotesaná :-). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale minimálně již posledních 5 sandlerových filmů na mě moc nefunguje. Volání o pomoc byl poslední super film. Chuck s Larrym byli zbytečně natáhnutí a špatní, Zohan mohl být mnohem lepší, Pohádky na dobrou noc příliš dětské, ale to by nevadilo. Poté přišli na scénu Komici a byl to regulérní průšvih. Machry bych s přihlédnutím k těmto výtvorům označil jako nadprůměrné. Dokonce se mi při druhé projekci již docela líbila vybudovaná atmosféra. Zkus mě rozesmát má zbytečně vysoké hodnocení. Průměrná romantická komedie se vším co k nim patří. Film si jede po pevně daném mustru, z kterého nelze uhnout ani o centimetr. Nicole Kidman někomu přišla jako oživení, mě ovšem dost vadila. Děti jsou docela fajn, překvapivě až moc fekálního humoru. Aniston je stále kočka, muselo dát práci z ní udělat v úvodu průměrně vypadající ženskou. Budu v hodnocení tentokráte milosrdný 60%. PS: Aktualizace 2018: Pohodová Sandlerovka, která těží z vynikajícího obsazení a zasazení děje na Hawaj. Prostě z tohohle filmu prázninová atmosféra sálá všemi směry. 70% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Dostatočne veľa vtipných miest robí z tejto nezmyselnosti zábavnú Sandlerovskú záležitosť. Celkovo dobre som sa pobavil, len škoda, že dejová stránka je až taká šialene primitívna. Samotné situácie a gagy však stoja za to a kompenzujú tak "príbehovú" stránku celej tejto divočiny. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Ještě v době, kdy se k hereckému obsazení připojila Nicole Kidman (Devlin), byl název snímku "Pretend Wife". Až o pár týdnů později byl změněn na finální Just Go with It. (Taninaca)
  • Představitelé hlavních rolí Adam Sandler (Danny) a Jennifer Aniston (Katherine) jsou velmi dobrými přáteli už z dob, kdy ještě nebyli slavní. Aniston byla například mezi hosty na Sandlerově svatbě nebo navštěvovala jeho raná představení. Přesto šlo o jejich první společné natáčení. Také proto jejich spolupráce probíhala velmi hladce, což mělo za následek mnoho improvizací. Příkladem je například scéna, v níž Katherine Dannyho pomlouvá a říká, jak hrozné je jejich manželství. (Roby)
  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)

Reklama

Reklama