Reklama

Reklama

Svatební obřad

Trailer 1

Sam Davis (Michael Angarano) přesvědčuje svého bývalého nejlepšího kamaráda, aby s ním odjel do elegantního domu na pláži, který patří slavnému dokumentaristovi (Lee Pace) a během příjemně stráveného víkendu by tak oživili své přátelství. Brzy se však ukáže, že Sam je tajně až po uši zamilovaný do jeho bývalky, Zoe (Uma Thurman), jež je momentálně zasnoubena s režisérem. Sam ve skutečnosti plánuje zmařit jejich blížící se svatbu. Jenže jeho plán se začne brzy hroutit a on si pod nátlakem uvědomí, že láska i přátelství mohou být velmi složité. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je taký krásny film. Nielen vizuálne, ale aj rozprávajúco. Michael Angarano je fascinujúci a pôsobivý. Myslím, že by som nemohol napísať dostatočnú pochvalu za jeho prácu v tomto filme. Získa si vás a robí to tak šikovne. On vás rozosmeje a rozplače, zatiaľ čo vy mu tajne fandíte. Všetci herci boli obsadení perfektne a spolupracujú veľmi dobre. Uma je prirodzená a ohromujúca. Film má trochu vzhľad Wesa Andersona, ktorý pôsobí trochu vintage a udržuje vaše oči po celý čas spokojné. Teším sa na ďalšie filmy Maxa Winklera v budúcnosti. Je to vzácny druh talentovaného rozprávača príbehov, ktorého potrebujeme viac. 6/10 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Vážně takový lehký film na odpolední hnusné počasí.Ten film jak byl tak strašně normální,tak byl v tom nejlepší.Prostě film jede svojí notu a občas se možná moc snažil být komediálním,což mu nejvíc podle mě ublížilo,ale na druhou stranu,ono by se tam toho moc nedělo,protože film se snaží držet uhlavní dvojice s dalšíma postavami a snoubenkou Zoe.Hlavní dva herci jsou sympaťáci, ikdyž je to spíchlé horkou jehlou,člověk ví a nechá se jenom unášet do konce,který člověk nečeká a jde proti proudu,což je taky klad filmu. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek jsem koukal hlavně kvůli jménu Umy Thurman ve výčtu herců, protože jsem si řikal, že to zase taková blbost být nemůže a taky nebyla. Neni to jenom komedie, ale taky koukatelné drama o vztazích mezi bývalými partnery. Navečer jsem sháněl něco nenáročného a oddechového a to je přesně Ceremony. SPOILER: Navíc je sympatické, jak je na konci pěkně zbořeno jedno velké žánrové klišé, to jsem opravdu nečekal a velmi mile mě to překvapilo. Holt i takhle to občas (většinou) v životě chodí:) KONEC SPOILERU Je to prostě takový skromný snímek, který si na nic nehraje a člověk se u něj odreaguje. Především za velmi sympatický konec dávám tři hvězdy. ()

Lencuccia 

všechny recenze uživatele

Zatím dávám jednu hvězdu. Viděla jsem počáteční půlhoďku a pak jsem to po kouskách proklikala až do konce. Čekala jsem vtipnou komedii, ale tedy neobjevila jsem tam ani jediný džouk. Ještě případně hodnocení přehodnotím, až na to kouknu souvisle, ale dnes bohužel nemám na něco podobného náladu. Přišlo mi to jako strašlivá nuda. Ta jedna hvězda je za konec - za poslední scény. To byl dobrý nápad. Už jsem čekala, že se mi potvrdí neblahá předtucha o naprosto tuctovém zakončení. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý snímok jak z režisérskeho tak i z hereckého uhla. Nevýrazné herecké divadlo (keď sa to vôbec dá nazvať takto) a nevypracovaný scenár. Jedine na U. Thurmanovej som videl nejakú snahu zachrániť to, čo sa dalo. Ale teraz ani ona nedokázala nemožné. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama