Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Jimmyho otec stane obětí brutální vraždy, najde zdrcený mladík útočiště u strýce Leonarda - bývalého důstojníka SAS, který má ve městě na starosti podzemní sklady. Jednoho dne narazí v bludišti chodeb na Francise. Jimmy ho začne podezírat, že plechový sud v jeho kóji ukrývá stopy zločinu. Když do ní pak násilím vnikne, jeho podezření se potvrdí: došlo k vraždě. Se svým objevem se svěří strýci. Na policii se podle nich spoléhat nedá, rozhodnou se proto pro přímou konfrontaci a chystají se vloupat do Francisova domu. Jimmy ale brzy zjistí, že se vydal po cestě, ze které není návratu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Fr 

všechny recenze uživatele

Někdy zabijou dobrýho člověka a poldové s tím nemůžou nic dělat..... Kromě toho, že v městském skladišti není signál, chodí tam (nečekaně) dost divných lidí. A protože to má bejt napínavej thriller, bere do rukou spravedlnost jedinec. Debilovina s herci co nemají charisma, vzbudí nejvíce emocí tím, že konečně skončí. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Soudím člověka podle toho co má na sobě a ne ve skladu. 2.) Souhlasím, že každej parchant zasluhuje rozmlátit hlavu kladivem. 3.) Věřím, že hrabat se ve věcech cizích lidí může bejt sranda. 4.) Protože spravedlnost je kurevsky těžká práce. 5.) Předešlá slova jsou ,,hadry“, protože Australané neumí natočit špatnej film. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak v těchhle prostorech by se vyřádili ti maníci a buchty z Války Skladů. Od Australanů jsem očekával další mrazivý thriller, ale dostalo se mi takového netypického nedodělku. Příběh by možná sám o sobě nebyl tak marný, kdyby tu po logické stránce nebyl děravý jak ementál. Mladíka bych ještě pochopil, ale strýc byl dobrý magor. Po morální stránce nad tím šlo přimhouřit oko, ale zřejmě to měl v hlavě ještě z války dobře pomotané. Co se Saskie Burmeister týče, po tváři to nebylo škaredé děvče – jen ty mrdačky v oblečení mi lezou krkem – to už je do filmů nemusí cpát vůbec, takže tady srážím jednu hvězdu a nakonec dám podprůměrné dvě hvězdy, protože jsem od toho očekával mnohem více. 45% ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Cherchez la femme. Aneb krásnej obličej odvádí pozornost od velkýho pozadí. Ten nesvlečenej sex nebyl pokus udržet nízkej rating ani projev feminismu, je to klíč pomalýho diváka k odmítnutí filmu. Můžeme zůstat u dívčí postavy jako metafory v hodnocení, protože vzít si na to strejdu Leonarda, byl bych možná moc zlej. Tak co k tý holce ještě? Je to takovej ten typ, co nejdřív vypadá rebelsky a nepřístupně, sofistikovaně sexy a hluboce a nakonec brečí. Když jsem u konce, tak s lehkým spoilírkem podotýkám, že kulka mezi oči jako popření žánrových pravidel má význam jenom tehdy, když po ní nenásleduje ještě asi 8 minut nudnýho klišé blití. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak sem si řikal,australskej horor,to nebude špatný.Ale bylo.Do půlky filmu jsem čekal,co se z toho vyklube,spřádal sem různý konspirační teorie,a nakonec to bylo to nejdebilnější,kam se ten film mohl ubírat.A když si vemu to prostředí skladů,tam se mohlo rozehrát opravdu brutální představení.Škoda.40%. ()

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, co na tuto ujetou absurdnost říct, možná jsem uvažovala nad jednou hvězdou, protože ano, měla jsem tu smůlu, že jsem viděla i větší kraviny, ale nakonec si říkám proč?? Vždyť tenhle film byl úplně o ničem. Skladiště a zblázněný strejda, který si během chvilky řekl, tak jo, budu kolem sebe zabíjet, vždyť jsem přece jenom vycvičenej voják..A o atmosféře ani nemluvím, ta vás tak rozpálí, že během půl hodiny zavíráte oči, a modlíte se, aby už ta hrůza konečně skončila..Ne opravdu ne, tenhle snímek si opravdu ani tu jednu hvězdu nezaslouží, ač je to smutné, je to tak. Jediné plus pro tento film byla sympatická slečna, které se ale z nějakého zřejmě důležitého důvodu, pan režisér rychle zbavil.. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama