Reklama

Reklama

Helloween - Unarmed Best of 25th Anniversary

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2009, 30 min

Hrají:

Andi Deris

Obsahy(1)

Helloween vydali v roce 2010 album Helloween - Unarmed Best of 25th Anniversary, kde nahráli svoje hity a kompletně je přearanžovali. Jako bonus vychází i stejnojmenné DVD, kde se dozvíme plno zajímavých informací, uvidíme, jak probíhaly práce na albu, ale i se symfonickým orchestrem, nebudou také chybět rozhovory se všemi členy kapely. (Andersis)

(více)

Recenze (2)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Vyvoněné!!! Helloween naservírovali ke stejněpojmenovanému albumu DVD které obsahuje rozhovory se členy. Ukazky jak se natáčela kličová skladba Keepers trilogy se symphonickýcm Pražským orchestrem. Uvidíme útržky z nahrávání písní a mnoho dalšího. CD obsahuje staré písničky v trochu jiném kabátě. Časy Keeperů už nikdo nevrátí. Často lidi nadávají na Derise, že neumí zpívat, prý by to Křížek zaspíval líp. Kdysi dávno asi jo, ale ted? Viděli ste ho někdo na koncertech? Na výšky už nemá, ani je do písniček moc nedává. Jenom kvůli tomu, že Deris namá takové výšky bych ho neodhazoval. V jednom rozhovoru pro Spark uvedli, že už nechtěli zpěváka s vysokým hlasem, ale chteli hlas který bude znít metalově, rockově a dá se s ním experimentovat. Kiske byl normální hovado které Helloween dovedlo do totálních sraček. To, že je Helloween tam kde jsou ted, za to by měli líbat Derisovy nohy. To on je vytáhl z ůplných sraček. Navíc kdyby hráli pořád to samé jako u Keeperů tak by to lidi omrzelo. To samé dělá například DRAGONFORCE nebo SLIPKON pořád do všeho řežou na maximum a pomalu ztrácí nápady a na hudební scéně se nepohybujou tak dlouho. U éry s Derisem je to jiné nevykrádají sami sebe nebo nedej bože ostatní skupiny. Když už sem u toho vykrádání tak GAMMA RAY je toho tipický příklad. Mimochodem u GAMMA RAY je tedka hlavní skladatel a zpěvák legendární Hansen že? Tak vidíte, že tomu znamenitému chlapíkovy dochází inspirace právě díky té monotoní hudbě. Díky bohu, že není už u Helloween. Unarmed best of 25th anniversary obsahuje vlastě všechny staré písně a jsou upravene víc než důstojně. No snad zaryté metalisty potěší, že po tomto oddychovém popovém albu chystají na podzim 2010 desku která bude ve stylu Wals of Jericho. A za tu novou desku bych jim měl dát šestou hvězdičku za odvahu, že do něčeho takového vůbec šli a nenadělili nám nákou trapnou Best of jako to dělají ty slavnější skupiny. DANULINDA: Nechci se do tebe navážet, ale když tak nesnášíš novou éru Helloween tak proč je posloucháš? Trochu to nechápu. ()

Danulinda odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofální výtvor, který nám ukazuje, do jak hluboké hudební propasti Helloween za posledních 10-15 let spěje. Po odchodu nenahraditelné dvojky Hansen - Kiske je tato německá skupina velmi špatným odvarem toho, co předváděla v 80. letech, kdy patřila mezi metalovou špičku. Kdyby kapela vymyslela nové skladby a nahrála je v tomto nerockovém hábitu, jako je tomu na Unarmed, dalo by se to považovat za odlehčení a legraci; ovšem zneužít k tomu staré kvalitní skladby, které je proslavily a zničit je, tomu se říká ubohost. Kde jsou ty časy, kdy skládal Kai Hansen a zpíval Michael Kiske, a tedy kdy alba Walls of Jericho či Keeper of the Seven Keys 1+2 patřila mezi nejlepší desky na světě. Od té doby to jde s kapelou hooodně z kopce... ()

Reklama

Reklama