Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě mladé a krásné ženy Stacey (Krysten Ritter) a Goody (Alicia Silverstone)žijí v New Yorku. Malý háček je v tom, že jsou obě upírky a obě se zamilují do "normálních" mužů. Jejich láska je tak srdečná, že jsou obě ochotny vzdát se své nesmrtelnosti a žít se svými vyvolenými. Jenomže jejich rozhodnutí se rozhodně nelíbí upírské královně Ciccerus (Sigourney Weaver), která se rozhodne jim v tom zabránit. Vše se komplikuje, když na scénu vstoupí lovec upírů. (Terva)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (51)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prečo som to pozeral? Vtipné to zas tak nie je. A Alice Silverstone vyzerá nejak divne. A kde vôbec na takú blbosť zohnali také obsadenie. Twilght je proti tomu ešte poriadna drsňárna. Naštesie Krysten Ritter je chutnučká a celé to pôsobí tak roztomilo. Koniec stojí samozrejme úplne za hovno. 40% a dobre si rozmyslím, kým si pozriem niečo romantické. A ako neznášam prznenie upírov!!! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ťažké guilty pleasure. Aj keď je to vlastne blbosť, tento prístup mi sedí. Nie je to pocta osemdesiatym rokom, je to film z nich. Nie vážne, dokonca aj triky sú na tej úrovni. Úplne zlé. Až tak zlé, že verím,že tak boli natočené schválne. Hlavné dve herečky sú sympatické, ústredná myšlienka (dve úplne normálne kamarátky, ktoré sa snažia žiť úplne normálny život, až nato, že sú vlastne úplne normálne upírky) vyťažená ako to len ide, a humor (ktorý väčšinou vyplýva práve z nej) vtipný a zábavný. Veľmi príjemná spomienka od režisérky Ridgemont High. ()

Reklama

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Tak, ona to sice byla neskutečná (romantická a přeslazená) pitomost, ale mně se na to výborně koukalo (na dvě roztomilé upírky i na Dana), dobře jsem se u toho bavila a ani chviličku se nenudila. Bez zhlédnutí by mi asi nikdy nepřišlo na mysl, že Audrey Hepburn má stejné iniciály jako Adolf Hitler... ;-) A že to není žádný veledílo? Není, ale s tím už jsem do toho šla, tak po téhle stránce mě to nemohlo zklamat a vypnout občas potřebujeme všichni, že... (i já :-))) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Vamps“ je skutečně především komedie, na hororovou atmosféru se zde nehraje, jde jen o to, že je to komedie s nějakými těmi drsnějšími prvky, které jsou pro horor typické. Ani v tom případě se ale nezachází nijak daleko. Pokud máte rádi filmy, kde se nebudete až tak nudit, budete ovlivněni krásou nostalgie, je tohle něco pro vás. Nejsem nadšený, ale film mě stejně dokázal vtáhnout a bavil mě. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*VAMPÍR A.K.A. ELF* Jeden z tých filmov, ktoré väčšinový divák nedokáže stráviť; príliš netradičné, príliš uletené... človek jednoducho potrebuje výraznú mieru nadhľadu, aby film nevypol. Mňa film potešil (v určitých momentoch som mal pocit, že pozerám ďalší film od Kevina Smitha), považujem ho v mnohých detailoch za originálny (najviac ma potešila upírka, ktorá nemá rada označenie Vampír, ale uprednostňuje politicky korektný výraz ELF, teda "Extended Life Form") a ten trápno-smiešny humor vo filme ma dokonale bavil (stále mám úsmev na tvári, keď si pripomínam niektoré momenty). Film hádžem do jedného vreca s inými zvláštnymi, no i napriek tomu mojimi obľúbenými filmami, ako Jennifer's Body, Super či úplne "krejzi" Evil Toons. Verdikt v 1 vete: Konečne pozerateľná časť ságy Twilight. 26.09.13 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Detroitu (Michigan, USA) a exteriéry v New Yorku (New York, USA). (Terva)
  • Krysten Ritter a Kristen Johnston se po filmu L!fe Happens (2011) sešly již u druhého projektu. (R´Hell)

Reklama

Reklama