Reklama

Reklama

Díky přílivu nelegálních zbraní otřásá Detroitem rostoucí kriminalita a brutální přestřelka ve striptýzovém klubu v centru města je tou poslední kapkou. Policie spolu se speciálním útvarem ATF zahajuje válku nelegálnímu obchodu se zbraněmi na všech frontách. Jde po krku Richovi (50 Cent), který nemilosrdně likviduje svou konkurenci. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn bývalý překupník Angel (V. Kilmer), jehož první kroky vedou přímo za Richem. Opatří si zbraň a přidá se k jeho bandě. Rich je na vrcholu své „kariéry“ a díky krásné Gabrielle (A. L. McCord) má šanci dostat se z ulice k mezinárodnímu obchodu se zbraněmi. Netuší však, že má v týmu informátora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nějak z toho nešlo dostat víc než obstojný průměr. Curtis Jackson, známější v hudební branži jako 50 Cent, má pořád potřebu hrát, i když to moc neumí, a tentokrát si napsal vlastní scénář o drsném černém nelegálním obchodníkovi se zbraněmi, který má vedle sebe nohsledy, do party přijal z vězení čerstvě propuštěného Vala Kilmera coby policejního informátora a v zádech má policii, která mu jde vytrvale po krku. Příběh docela průhledný, málo akční, ale se snaživou režií Jessy Terrera a sličnou AnnaLynne McCord, která film ozdobila svou účastí. Film se tvářil velmi schopně, ale stín průměru se mu, ani přes drobnou roli Dannyho Treja a urputnou snahu, překročit nepodařilo. ()

Thoki 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale proč najednou každý zpěvák musí být hercem a naopak, to si fakt všichni myslí, že jsou supertalentovaní a umí vše... sorry, ne neumíš a ještě tvé umělecké opravdu odpovídá kvalitě tvého hraní a možná ani to bych ti za to nedal. Ale tak chápu, že si člověk už i raději napíše scénář, aby si zajistil, že se někde ukáže.. a když už rýmovat pro tupé puberťáky s mobilem zapnutým nahlas na lavičkách, není ideál, tak si hold musíš zkusit jinou část showbyznysu :( zkus příště závodně vyšívat! ()

Reklama

jack_scott 

všechny recenze uživatele

San Andres Film. Neboli SAF - i tak by se mohl Gun jmenovat :-) 50 je přehnaně hustej, coz kazdej gangsta musí uznat :-) super. AnnaLynne McCord je tam úplně bomba, nejen v té scéna sexu s 50centem je úplně božská :-) Popravdě, snímek je pro mne překvapním že takhle kategorie filmů existuje, stále! Jak A-Team :-) V rámci možností super. *** a 60%. ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Všetkých vyjebancov vyjebať von! Rasisti posratý! Ten film je nahovno ale prečo verbal si sereš do huby a sereš sa do ich hudby ty mentál reatardovaný. O tej hudbe nevieš ani ko*ot. Keby všetci tí mainstreamový poperi mali takú lyrics počúvam rádio od rána do večera. Idež niekoho urážať prostredníctvom CSFD!!! Úbohé! A tý niggas v ghettách museli byť kedysi lebo sa nemohli ani ukázať na verejnosti ti magor. Keď bol ešte pár rokov dozadu černoch vodič autobusu bol pre nich hrdina asi taký ako pošahaný Quaid pre teba. A k tým rýmom - mal by si iné, keby si musel uživiť rodinu dealovaním cracku, ha? Možno by ťa strčili do lochu a taký ako ty by ťa začali nazývať neger. Potom by ťa zavolali do filmu a ty ako pán by si tam šiel zatiaľ čo taký ako ty by zas museli pi*ovať. V odpornej štvrti plnej tých negrov, by si ty nikdy nič nedokázal ty majsterko. Takýmto sa hovorí Hater - Hejter - Neznášač. Pretože neznášaš filmy kde tí "černoušci" kývu rukami a rýmujú nadávajú a sú sebavedomí..... Serú oni na teba! Si niečo o tom preštuduj a potom tu príď na CSFD písať aký si kráľ že môžeš s chuti zanadávať na týchto Béčkových filmoch. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tak a už nemáme konkurenci.......... O čem to je ? O práci o zločincích a nenávisti k policajtům - tak že o ničem. Natočit něco podobného třeba Quentin Tarantino mělo by to grády, černý humor, dobrou hudbu a hlavně smysl, mělo by to smysl. Tady to prostě nefunguje, špatně zpracované a ani herci do toho nedávají vše, tedy skoro nic. Je to prostě propadák. Jednu hvězdu víc ani ťuk. CITÁT - Lidi hladověj, maj bídu............... Tenhle film je taky bídnej. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama