Reklama

Reklama

Policista Michael Savion se při své práci denně setkává s tím nejhorším zločinem, ale i s korupcí, která ovládá celý policejní sbor. Po smrti bratra Davida, který patřil k jednomu z pouličních gangů, Michael pochopí, že z tohoto začarovaného kruhu není úniku. Detektiv Hardwick bere Davidovu smrt na lehkou váhu, protože mu vůbec nevadí, když si „zlí hoši“ mezi sebou sami vyřizují účty a dělají tak špinavou práci za policii. Savion proto odloží uniformu a dá se do pátrání na vlastní pěst. Pronikne do srdce mafiánské organizace a chystá krvavou odplatu. Stále více si však uvědomuje, že to, co plánuje, by s policejním odznakem možná byla záslužná služba spravedlnosti, ale bez odznaku že to bude jen chladnokrevná vražda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Luke Goss vyrazil na kruciatu, tentokrat ale nepotrebuje nikoho odbuznit /ani ja ne/ ide totiz potierat zlociny a korupciu. Sice je to len taky vychudnuty cvrk, vysuseny netopier, unho nie je kazde kilo vyformovane tam kde by malo byt - teda myslim jeho vychudnute ruky, tam by sa zislo par kil svalov. Jo a v v plnej vyzbroji vazi 65 kil ... ale dobre sa na to pozera. Obcas som sice mal pocit, ze zbrane sa u Gossa dobijaju samy, to je vec tolerancie : 65 % ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sociopatické hnutí má definitivně svou další obět. Killmer se pomalu na plátno ani nevejde a 50 cent je spíš za šaška, než za drsnáka. Jediný rádoby béčkový tahoun je Luke, který si myslí, že je stejně dobrý jako Statham. Není a nikdy nebude. Anna Lynne ani neukázala prsa a to tu má být prosím za děvku.. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zabili jste mi bráchu, tak se k vám infiltruju a dam vám všem přes držku. Videobéčko s rychlou filtrovanou kamerou, klasickou story a nevyužitým Vinniem Jonesem. Bitky, drogy, štětky, tajní a zápasnickej turnaj. Občas v tom byl guláš, ale nakonec všechno dobře dopadlo. Vypnout a hlavně nemyslet. 50% ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Těžký béčko, který ovšem ani přes svůj žánr diváka pravděpodobně moc nezaujme. Trapnej příběh, trapně natočenej, trapnej Luke Goss.. prostě celý mi to přišlo děsně trapný.. Policajtovi zabijou bratra, začne si hrát na gangstra a jak to bude pokračovat už všichni víme.. celej se potetuje a stane se z něho ten nejdrsnější.. a konec? abych tu nespoiloval tak to komentovat nebudu, nechcu váš odrazovat, ale rozhodně nedoporučuju.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na to, že v tom chrochtá Valivý Kilmer a recituje "ohyzdná půldorarová opička" Jackson, jejichž prezence se poslední dobou stává etalonem "opravdové kvality", to zase až tak k poblití není! Padesátikilový, krajně nesympatický hrdina s asymetrickýma ušima během devadesáti minut sice pěstičkama rozšmelcuje bandu metrákových negrů, aniž by se zadýchal, klišovitě pomiluje nějakou tu odpudivou blondýnu a pomocí patrně magického, nevyčerpatelného zásobníku s přehledem vykulkuje drsný hispánský gang, ale příjemně to odsejpá , dialogy mají vesměs minimálně hlavu a někdy dokonce i patu a hlavně na konci nevyhrajou rusáci. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v meste Baton Rouge, ktoré je hlavným mestom amerického štátu Louisiana. (MikaelSVK)
  • Druhý film v priebehu dvoch rokov, v ktorom sa stretáva trio hercov Val Kilmer, Curtis "50 Cent" Jackson a AnnaLynne McCord. Tým prvým bol Gun (2010). (drake31)

Reklama

Reklama