Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nahé tělo mrtvé dívky zdobí tetování motýlích křídel. Byla mladá a krásná a nebyla Italka, mnoho dalších stop však není. Montalbano se nemá čeho chytit, navíc v místním církevním útulku pro ochranu cizinek ho taky nevidí rádi. A to Livii slíbil, že si najde čas, aby si vyříkali, co mezi nimi neklape. Jako vždy však přicházejí události samospádem a Salvo kvůli vyšetřování možná prošvihne svou poslední šanci. Případ zneužívaných dívek a podivné charitativní organizace však nemůže jen tak nechat být. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

VLADEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu proč na tomto seriálu ujíždím? Je to tak italsky přihlouplé. Možná proto, že dabing je výborný. Možná díky charismatickému Luca Zingarettimu. Možná proto, že jsem na Sicilii v těch místech byl. Pokaždé, když seriál opakují, tak dám pár dílů. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Tuctová televizní detektivka, ve které se vyskytuje tolik tetovaných štětek, že pokud se na to člověk dívá jako na tuctovou televiní detektivku, tedy že u toho žehlí, umývá nádobí nebo štrikuje, tak se nemá šanci orientovat, která z těch dívek je zrovna považována za oběť. A to je docela blbé. ()

Reklama

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako detektivka to bolo maximalne slabe, ale povedzme, ze som si prisla na svoje, kedze juh Talianska a Sicilia su mojmu srdcu viac nez blizke, poznam mentalitu obyvatelov a sposob, akym hovoria je velmi svojsky. Montalbano je sympaticky, trosku netypicky policajt, ktory pripad viac neriesi ako riesi a vysetrovacie metody jeho kolegov pripominaju desatrocne deti co sa hraju na policajtov. Ved v takom teple komu by sa chcelo namahat. Zlate. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama