Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho jinak pěkného rána Montalbanovi zhořkne jeho ranní káva. Na pláži před jeho domem leží mrtvý kůň a jak se ukáže, nebyla to přirozená smrt. Záležitost vypadá na první pohled celkem jednoduše. Do místních stájí se vloupali zloději a ukradli dva koně. Jeden z nich patřil kamarádce Montalbanovy přítelkyně Ingrid žokejce Rachel Estermanové, a jako závodní kůň měl velkou cenu. Zároveň se však do Montalbanova domu dvakrát vloupají podivní zloději a Montalbano začne tušit, že tu opět nepůjde o banální loupež a že ty dva zločiny spolu nějak souvisejí. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Komisař Montalbano je fajn společník na nedělní večer. Když vidím modré moře, modrou oblohu, sluníčko a Montalbana, který v každém díle okouzlí buď hlavní svědkyni nebo poškozenou (případně se nechá okouzlit), vychutná si víno a dobroty italské kuchyně, které mu chystá jeho hospodyně a do toho volá neuvěřitelně hloupý a docela roztomilý Catarella, není možné nebýt spokojen. Jo, málem bych zapomněla: i jako detektivka je to prima :-) ()

Meteorista odpad!

všechny recenze uživatele

S komisařem Montalbanou jsem se setkal poprvé. Bylo to setkání hořké, nepěkné, za deštivého a bouřivého počasí a ještě k tomu mi zateklo do bot. A tomuto "seriálu" v mých očích taky teče do bot. Nulové dialogy a herecké výkony taky spíš nic, než moc... S komisařem Montalbanou jsem se setkal naposled. MBZOR! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama