Reklama

Reklama

Ve dne je redaktorka Nola Devlinová skromná šedá myška, ale po večerech se mění ve štíhlou atraktivní sloupařku Belindu Apple, která radí ženám s jejich problémy. Její články mají u nadšených čtenářek velký ohlas a náklady časopisu stoupají. Všechno jde hladce do chvíle, kdy se vedení rozhodne její sloupky vydat knižně a Belinda se má zúčastnit autogramiády... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Každá z nás si aspoň jednou v životě přála zažít si Popelčin příběh. Změnit se přes noc z ušmudlané dívčiny v neuvěřitelnou krasavici a vzít si za muže neodolatelného prince. Většině z nás by ale nejspíš stačilo trochu zhubnout a najít si pěkného hodného věrného chlapa. A o tom jsou Popelky. Naprosto hloupý název, který mě dost odrazoval, ale nakonec mě film překvapil. Nepřekvapil mě originálním příběhem, ten byl samozřejmě díky názvu úplně jasný, ale prostě celé to zpracování bylo moc milé. Trio kamarádek bylo skvělé. "Princ" byl opravdu neodolatelný. A dopadlo to samozřejmě dobře. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Popelka alias Jablko mi byla sympatická, když měla šokující nadměrnou velikost L, dvě stejně vorvaní kamarádky, hákovala v kanceláři, trávila vášnivé noci s počítačem a občas chodila rozcuchaná. Pak přestala jíst oříšky, utáhla prince na moudra z Bravíčka, zakoupila nejohavnější štekle na světě a žila šťastně až do titulků. Umím si představit, jak tohle pouštějí za trest na odtučňovací klinice za tajně ocucanou mentolku. Tak kdo si dá tři ohryzky po Popelce? ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak jo, tenhle film byl dobrý, hodně dobrý, byl o nalezení sama sebe a odhodlání, sice měl několik chyb, to ano, jako například, nemůžu žádnou najít, tak asi nejsou. Takže napíšu tohle: Hodně se mi to líbilo, nic bych neměnila, pakt popelek mi samotné dodal trošku odhodlání, takže jo, vřele doporučuji. ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

mno... tak asi by to bylo za trojku, dyby mi to i při druhým pokusu shlédnutí nedávalo dojem toho, že místo příběhu "jsi krásná i tlustá a všem je to jedno" je příběh "zhubni, jinak seš pořád marná". a to úplně nevim, jestli je dobře. oplácaná popelka, zlomená důstojná žena a zamindrákovaná manželka MUSEJ zhubnout, aby je svět přijal a vážily si samy sebe. paráda. takže buď nám chce tvůrce říct: taky zhubni.. a tímto filmem dodat dovahu. a nebo se scénárist(k)a do role popelky tak vžil(a), že jí tadle pointa utekla a skončili sme u hepáče pro teenagerky. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Odpolední limonáda, vcelku odlehčená, ale poměrně obyčejná. Vlastně bych to neměl hodnotit, protože posledních patnáct minut jsem neviděl, hodil jsme lyže na záda a šel na si zabruslit na zbytky sněhu, co zůstaly na horách, ale předpokládám, že konec bude takový, jaký se dá čekat. Červená knihovna vhodná pro ženy, co vědí, že jsou daleko lepší, než jak je okolí vidí a potřebují se v tom utvrdit. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama