Reklama

Reklama

Abandoned

  • Slovensko Opustená
Trailer

Obsahy(1)

Mary doprovází svého přítele Kevina do nemocnice, kde jej čeká rutinní chirurgický zákrok na ortopedii. Ambulantně provedená operace nevyžaduje žádné náročné přípravy ani následnou zdlouhavou rekonvalescenci, a tak se oba domlouvají, že Mary na Kevina počká v nemocničním bufetu. Tady se dívka seznámí s postarším Cooperem, který si tu krátí čas při čekání na svou manželku. Mary se za dohodnutou dobu na ortopedii vrací, po Kevinovi však není nikde na oddělení ani v celé nemocnici ani stopy. Nemocniční registr pacientů neeviduje žádného Kevina Petersona, nikdo z ošetřujícího personálu tohoto mladého muže nikdy neviděl, lékařka provádějící zákrok je na dovolené a zdravotní sestru Amandu, která je ráno přijímala, tu nikdo nezná. Mary začíná mít pocit, že jí v nemocnici nikdo nevěří. Když navíc lékaři zjistí, že Mary užívá antidepresiva a v minulosti utrpěla psychický kolaps, předají jí do péče psychiatra. Mary v nestřežené chvíli prchá, odhodlána dokázat pravdu. V garáži je sražena autem… (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film má nějakou hodnotu především coby "ten poslední film s Brittany naživu". Jinak žádná sláva, Brittany se svým zmalovaným fejsem a zduřelými opíchanými pysky připomíná klauna nebo parodii na šukací pannu, a svou afektovanou přeslazenou slečinku přehrává o sto šest. A za partnera navíc nepochopitelně dostane jakéhosi postaršího necharismatického balíka s vizáží totálního vidloně, což filmu na přitažlivosti a působivosti taky nepřidává. Postupně se sice začne blýskat na lepší časy, to když se přeslazená slečinka změní na zmatenou a neurotickou slečinku typu 'jeblá fetka' (kteréžto figury hrávala nebožka Brittany vskutku bravurně), ale všechno nakonec pohnojí retardovaná zápletka, která je navíc od jisté chvíle průhledná jako sklo. Když k tomu připočtu nevábný televizní look, mizernou digitální kameru a podřadné herce ve vedlejších rolích, nevychází mi to ani na průměrné hodnocení. Nedůstojné rozloučení s kdysi tak sympatickou a talentovanou herečkou. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nemocnice nemá nikdo rád. Ani Kevin (Dean Cain), který musí podstoupit drobnou operaci na ortopedii. Naštěstí jej ale doprovází jeho přítelkyně Mary (Brittany Murphy), která mu dává sílu zákrok vydržet. Během Kevinovy operace si Mary skočí do kantýny na kávu, a když se vrátí, po Kevinovi není ani stopy. Ani v žádných nemocničních záznamech se jeho jméno nevyskytuje, a sestru, která Kevina přijímala, nikdo v nemocnici nezná. Nikdo Mary nevěří, a když se z jejích záznamů zjistí, že užívá antidepresiva, všichni pojmou podezření, že si vše vymyslela. Ale Mary je přesvědčena že má pravdu ona ... Moc nechápu negativní hodnocení tohoto filmu - i když jsem od něj nic extra nečekal (jako od většiny filmů, které míří přímo na video), tady jsem byl docela spokojen. Zápletka je vcelku zajímavá, a až do posledních chvil jsem nevěděl na čem jsem - věřit té holce nebo ne. Některé scény mne (jako ajťáka) hrubě zklamaly, hlavně jak se Mary z nějakýho nemocničního počítače pohodlně nabourá do banky a v pohodě převádí miliony dolarů sem tam. Na druhé straně se na Brittany Murphy dobře kouká (ehm.. koukalo), a škoda jí.. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jdete s přítelem do nemocnice. Ten se chystá na operaci. Jdete s ním na pokoj a pak jdete na hodinku do čekárny. Pak se vrátíte a celá nemocnice Vám začne tvrdit, že Váš přítel neexistuje a že jste pošahaní :-) Brittany Murphy byla sympatická herečka a je škoda, že zemřela tak mladá. Včera jsem s ní viděl film Tajemství polévky rámen a ten byl fakt skvělý. Za ABANDONED dáváme 50% ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Brittany určitě měla budoucnost, škoda jí..Ve filmu to zvládá na pohodu, ale film jako takový je nic moc, od žánru mysteriozní jsem čekal něco víc než jen trapný "plán zločinců"..Škoda no, film měl navíc, jediný co stálo za to byla právě Brittany..R.I.P..Na závěr nutno podotknout že v první půli se napětí drželo fest, proto dám 3* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od režiséra Feifera nečekal, jeho předchozí filmy považuji spíše za břečky. Nicméně tomuhle se dá říkat aspoň průměrný film. Je to klasickej televizní thriller, který shodou okolností sehnal pár známějších herců. Je škoda že se s Murphy musíme rozloučit zrovna v tomhle filmu, ale nemůžu si pomoct ale tady vypadá děsně unaveně a znechuceně. Závěrečnej twist není špatný, i když jsem ho z poloviny čekal. Zapomenutí-hodný průměr. Škoda. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Počas celého filmu je možné postrehnúť, že pery Mary (Brittany Murphy) majú každý krát inú farbu. Raz je to krvavočervená, neskôr červená, slabo-červená, inokedy naturálna. (fandafilmov)

Reklama

Reklama