Reklama

Reklama

Lovci nacistů

(seriál)
  • Česko Hon na nacisty (více)

Příběhy o organizacích, skupinách a jednotlivcích hledajících lidi, jenž patří k nejnenáviděnějším na Zemi - nacistické válečné zločince. Příběhy o pronásledování a snaze učinit spravedlnosti zadost.

Lovci nacistů pronásledovali lidi, jenž patří k nejnenáviděnějším a nejočerňovanějším na Zemi. Někdy je motivovaly vyšší zájmy, jindy postupovali způsobem, který po odhalení zděsil i jejich příznivce. Stíhali ty, jejichž zločiny byly strašlivou a požadovanou odplatou. A mnozí byli připraveni pronásledovat pachatele, dokud nebude učiněno zadost spravedlnosti - od Churchilla, přes SAS a Stratégy, kteří plánovali Den D, až po Mossad. Tyto příběhy o pronásledování a snaze učinit spravedlnosti zadost jsou plné dramat a tragédií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Marze 

všechny recenze uživatele

Úvod je smutný: "Ve světě , který chtěl zapomenout zůstali lovci nacistů osamoceni".  Shlédl jsem druhý díl o Eichmanovi, Mengelovi , kterého chránili vlády Jižní Ameriky,je de zmínka o Anně Frankové, Albertu Speerovi, který opouští vězení jako hvězda všech televizních stanic. Je zde zmínka o koncepce reintegrace nacistů z nichž se stávají soudci a ministři . Serge a Beate Klarsfeldovi  https://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Klarsfeld pořádají úspěšný hon (přes dva atentáty na ně) na nacisty Kurta Lischku,  Herberta Hagena,  V obou německých armádách zůstali po válce bývalí příslušníci Wehrmachtu". Uvidíte odhalení masových vrahů vraha Ernsta Heinrichsohna , Aloise Brunnera, Waltera Raufa,  "Lyonského kata" Klaus Barbieho https://cs.wikipedia.org/wiki/Klaus_Barbie ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

1. Hon na nemeckých "raketových vedcov" - Wernher von Braun 2. Hon na Martina Bormanna - Martin Bormann 3. Spravodlivosť v štýle SAS - Hans-Dietrich Ernst a Heinrich Neuchtschwanger 4. Peiper: Malmédsky masaker - Joachim Peiper 5. Veliteľ vyhladzovacieho tábora - Franz Stangl 6. Dobrý nacista - Albert Speer 7. Anjel smrti - Josef Mengele 8. Židovskí pomstitelia - MOSSAD 9. Atentát na Reinharda Hendricha - Reinhard Hendrich 10. Hon na Adolfa Eichmanna - Adolf Eichmann 11. Monštrum a mäsiar - Klaus Barbie, Ivan Hrozný 12. Kto zabil Heinricha Himmlera - Heinrich Himmler 13. Göring - hviezda a exponát - Hermann Göring Zatím sem viděl Von Brauna, a autor neudržel myšlenku 90 % bylo o něm nebo raketách, a zbytek o pátrání po něm....Tak sem shlédnul všechny díly, a musím říct že se jedná o velmi zajímavý a potřebný seriál,nemohu jinak než dát 100 %.Vytknout by se dalo, že to berou strašně ze široka a pátrání bývá věnována menší část.a v každém díle se dafakto objevují ty stejné obecné informace. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Všechny díly jsou velice slušné. Plno fotek a archivních záběrů. Nejvíc mě dostal díl o Hermanu Goeringovi-celá rodina je zajímavá a on je přímo famózní zločinec. Čtěte pozorně i osud jeho ženy na http://cs.wikipedia.org/wiki/Hermann_Göring voják, intelektuál narkoman a chvástal-příbuzenstvo antinacistické. Úkol pro genetiky! ....Díl o Stanglovi by sám vydal na celovečerní film. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly: Atentát na Reinharda Heidrycha byl velice povedenou rekonstrukcí, byly tam i některá nová fakta, tento díl mě tedy velmi mile překvapil, je tam opravdu spoustu informací a jistě to zaujme i ty, kteří se o válku moc nezajímají, jako třeba mě. 90%. Druhým dílem byl Josef Mengele. To byl kurva nářez, docela psycho... 100%. Proto dávám tomutu dokumentu 95%. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno