Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ian Martin je okoralý detektiv bostonské policie. Po dalším zfušovaném zatčení dostává od policejního kapitána poslední šanci: přeložení do ospalého přímořského městečka Salem Harbor - Ianova rodného města, které společně se svým životem nechal před lety za sebou. V okamžiku zmizení místní dívky Alison Stone, o které se zajímá jen pár obyvatel, se Ian rozhodne odkrýt záhadu, která ho nakonec pohltí více, než sám chtěl. Přístupnost 16. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

cariada 

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost, Nechápu jak jsem si tohle mohl stáhnout. Neskutečně nesympatický polda co chlastá, tak je suspendovám a přeložen někam na pobřeží, kde objasnuje zmizení dívky. Ten film postrádá snad všechno od napětí, akce, zajímavého děje a nebo aspoň lepší herce. K tomu to zimní či podzimní počasí na pobřeží zrovna náladu nevylepší. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ian (Wade Williams), policejní detektiv bostonské policie, má příliš velké problémy s alkoholem, které již začíná ovlivňovat jeho policejní práci, ale dostane od svého šéfa poslední šanci. Vrátí se zpět do rodného městečka Salem Harbor, a stane se v ospalém městečku policejním kapitánem. Ve městě se toho moc neděje, až na zmizení místní dívky - které ale nikoho moc nevzrušuje, protože všichni předpokládají, že utekla s nějakým bohatým ctitelem. Ale Ian je přesvědčen, že byl spáchán zločin ... Kombinace žánrů Mysteriózní / Thriller patří k mým oblíbeným, tak mne tento film - i přes ne úplně přesvědčivé hodnocení docela lákal. Teď si říkám, věř hodnocení na čsfd, fakt jo - minimálně tento film hodnocení přesně odpovídá. Obyčejná detektivka, kde prostě žádné mysteriózno neexistuje (pokud není za mysteriózní považována snaha hlavního hrdiny přestat s alkoholem), detektivní práce taky veškerá žádná - na vše přijde víceméně omylem, a úplně nejvíc mne iritoval policejní pomocník, který by snad šéfovi i do zadnice vlezl. Nicméně přetrpěl jsem, vrah byl odhalen, takže vše ok. Dvě hvězdičky za Wade Williamse.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová detektivka svojí atmosférou vhodná akorát tak pro televizní odpočinkovou dobu. Snímek vyznívá spíše literárním dojmem pojednávající příběh o záhadné vraždě, do kterého jsou naroubovány další osobní vlastnosti policejního vyšetřovatele. Paul Epstein tímto svým režijním debutem, pro který si napsal i scénář, spíše zohlednil pomalé tempo vyprávění naprosto bez napětí, emocí a dalších aspektů hodné detektivky. Snímek je tak skutečně snad jen pouze pro zaryté fanoušky literárního detektivního žánru v ryze televizním zpracování. Ostatním hledající alespoň nějaké to napětí tento počin vědomím prošumí a naprosto upadne v zapomnění. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pomáhat a chlastat. Věčně kyselý bachař z Prison Break (Wade Williams) vyšetřuje zmizení dívky a má přitom problémy s alkoholem. Já mám zase problémy s filmy, které jsou záživné jak zpomalený záznam klíčení hrachu.. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama