Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý elitní voják Bobby žije poklidným rodinným životem. Jeho nový soused ho i se ženou pozve do nočního podniku. Když u toalet potká sukničkář Ethan Bobbyho ženu, chce ji znásilnit. Bobby Ethana v sebeobraně zabije a vykoleduje si tím pomstu jeho bratra i celého podsvětí... (oficiální text distributora)

Recenze (31)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Koncepce filmu je jasná, ale výsledek je nedotažený. Tlačí se hodně na pilu a tak je převážná část scén uspěchaná a tím značně nelogická. O hereckých výkonech se nemá cenu ani zmiňovat. I ty dialogy doslova lámou už tak skřípající scénář. Snímek zkrátka vypadá, jako by byl narychlo spíchnutý jednou jehlou. Takovéto akční snímky, určené přímo do videodistribuce, hojně vznikaly převážně na přelomu osmdesátých a devadesátých let a jak je vidět, stále jich konec ještě není. Na jedno zhlédnutí postačí, ale pak si každý řekne, už nikdy více. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co tak tlemíš, ty svalnatý hovado ?? Myslím, že to nebude až taková sranda, až ti tu pistoli narvu do držky.." ;) No, upřímně řečeno, ona to žádná velká zábava nebyla vlastně ani předtím, spíš naopak.. Režisér David DeFalco, otec téhle zrůdnosti, se rozhodně zatím nejeví úplně špatně, Souboji s podsvětím a jeho hodnocení navzdory, béčkový scénář sice rezignuje na mozkové buňky, nicméně otřepaný příběh nese přinejmenším známky docela zajímavých nápadů, snímeček navíc nedisponuje vůbec špatnými dialogy, ačkoliv nahláškovanost ještě nikdy sama o sobě dobrý film neudělala.. Největší a zcela fatální potíž samozřejmě spočívá v naprosto zhovadile a diletantsky nasnímaných a bohužel i sestříhaných - Něco podobného jsem skutečně dlouho neviděl !! - soubojích, byť ani ta choreografie nikoho zrovna dvakrát ohromit nemůže.. A přiznávám, že ani wrestler Rob Van Dam, který vypadá jako Lorenzo Lamas - Nebojte se, dojde i na toho choppera !! - na steroidech, mě zrovna dvakrát nebere, oproti Bautistovi, který platí rozhodně za to nejlepší, co Wrong Side of Town vůbec nabízí, za něj taky ta jedna otřískaná hvězdička, jinak by se jednalo o krystalický filmový průjem, ten totiž odehrál, co se od něj čekalo a s velkým přehledem, v rámci žánru samozřejmě.. Navíc by mě zajímalo, jak přišel Rob k tomu svýmu příšerně originálnímu pseudonymu - O těch jeho pověstných vysokých kopech, které vše dostatečně vysvětlují, se bavit skutečně nebudu !! Ačkoliv jmenovat se Szatkowski, každé jiné příjmení je vlastně výhra..;) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o presne ten typ mizerneho filmu, ktory je natolko otrasny az je to neskutocna zabava na ucet tvorcov. Hlavny hrdina s pohladom ranenej lanky, zaporak prehravajuci ostosest, dialogy vymyslane za pochodu, mizerna technicka stranka, logicke chyby, atd atd. Najlepsi herecky vykon predviedla Stormy Daniels, ktora ukazala svoje dve velke prednosti a odisla zo sceny. ;-) Proste jedna velka prča. 1/10. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem si chvílemi nemohl vybrat, jestli si vysrat oči z důlku, vysmrkat mozek z lebky nebo rozervat ušní bubínky. Tohle bylo totiž místy tak dementní, že to bylo vlastně vážně až vtipný. To je totální shitství, co jsem teď napsal, ale nemůžu si pomoct, fakt to tak je. Rob Van Dam vylezl z útulku pro medvědy a rve se stylem grizzlyho co sežral džber vraních ok čtyřlistých. Tam není technika, tam jsou prostě hulvácké sevřené hrsti. Bautista vypadá jako pokérovaná dukovanská chladící věž, je dobře nadabovanej, docela hlásí, no a v soubojích se mohou s Van Damem (do psí díry, to je tedy pseudonym) směle poplácat po nasteroidovaných ramenou. Těšil jsem se vlastně jen na Marrese a jeho akční skill, ale vesměs nepředvedl nic a když už to něco málo zavánělo capoeirou, tak se k tomu přimotali dva blbečci, kteří si říkají střihač a kameraman. Dva dementi, co mají radši sbírat borůvky na svazích. Jenže tihle by nasbírali právě ta vraní oka. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jako pohlazení po duši. Neuvěřitelně imbecilní, ale zábavný scénář, logika páchající harakiri, banda vysvalených bouchačů (zvlášť nasteroidovaný pomocník hlavního kápa byl cool), gangsta negři (a jeden echt zlej, nosící sluneční brýle i za úplné tmy). Moc se mi líbilo jak hlavní hrdina, postřelen do nohy na ulici kulhal, ale když byla bitka skákal jako kamzík. Kvůli takovýmhle příšerným brakům zbožňuju béčka a musím strašně ovládat, abych mu nedal plnej. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Dave Bautista a Rob Van Dam se znají už dlouhá léta. Oba totiž působili jako wrestleři ve World Wrestling Entertainment, kde se spolu několikrát setkali i v ringu. (Stanley619)

Reklama

Reklama