Reklama

Reklama

VOD (1)

Disney DVD vám přináší unikátní zážitek: rozšířenou verzi filmu Rande s hvězdou, která obsahuje nejen exkluzivní prodlouženou hudební scénu “Got to Believe”, ale také bonusový snímek Rock-Along a tři hudební videoklipy! Dejte si Rande s hvězdou, tedy s okouzlující mladou popovou hvězdou Christopherem Wildem (Sterling Knight), kterého náhoda svede dohromady s dívkou z malého města, Jessicou Olsen (Danielle Campbell), a prožijte spolu s nimi jejich báječné hollywoodské dobrodružství.Celá vaše rodina si tento originální hudební Disneyho film, doplněný o videoklipy a dosud neuvedené záběry, zamiluje! V Rande s hvězdou prostě “Got to Believe”! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Olík 

všechny recenze uživatele

Následovníci strýčka Walta se poslední dobou nějak zasekli na příbězích o dětských pop hvězdičkách. Ovšem ve srovnání např. s Camp Rockem nebo Hannah Montanou je Starstruck jak herecky, tak příběhem (prostě vším) ještě o několik pater blíže samotnému filmovému peklu. Disneyho klasické třídění odpadu a jeho pozdější recyklace vyplivlo na plátno staré známé z jiných podobně kvalitních pořadů v čele s princem přehrávání Sterlingem Knightem (Sonny ve velkém světě). Pravým Knightovým opakem byla, když už nic tak alespoň roztomilá Daniell Campbell, kterou však nakonec také strhla úroveň filmu. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

po několikaminutovém naléhání mé přítelkyně jsem nakonec svolil a ono dvd zasunul do mechaniky...výsledek: je to hrozně zvrácené a předvídatelné...ale stopáž je velice příznivá a až nebezpečně se mi to zamlouvalo a světe div se, zas tak sem se nenudil, občas sem se zasmál nějaké vynucené trapnosti, ale Rande s hvězdou je rozhodně to lepší z Disneyho produkce ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

1. Hodnotit jako teenager 2. Nehodnotit jako dospělý Totální úlet pro teenagery. A pak hlavně pro holky. I když kluci si asi všimnou také,co je předností tohoto filmu. Komedie to je, ale musíte být teenager. Pro dospělé to už ani není. Některé písničky super, jiné hrůza. Situace a příběh je velmi pohodový, a praktický se nic neděje. Poznámka: Ty situace jsou šílené. Celkem vzato je to zábava. Poznámka: Ty reportéry bych nakopal. 😀 Poznámka: Končí to tak, jako v každé pohádce od Disney. 👍 Hvězdiček 4 ()

kagemush odpad!

všechny recenze uživatele

Zas jeden film,ke kterému jsem se dostal jak hluchoněmej bezrukej k houslím.- Onehdy po obědě jsem byl na gautchi chycen za pazouru a že ať taky jednou setrvám u nějaký romantiky. I díky tomu ,že tomudle se programově vyhýbám,nemusím mít ve svých hodnoceních tolik odpadů (odpad jsem dal jen párkrát,většinou pro velký zklamání kterýho se mi dostalo). Ani tohle jsem nechtěl hodit do odpadu,nechtěl jsem to hodnotit vůbec. Nejenže nepatřím do cílovky takových blbostí (snad jsem tam nepatřil ani v patnácti,alespoň doufám),ale hlavně vlastně moc nechápu jako vo co gougou.-I v mém věku se občas na pohádku kouknu (a taky už bych asi měl být maličko jinde),jakože dobro,zlo,princezny,zlý čarodějnice....,znáte to,-ale protože u tohodle jsem si tentrokrát nedovolil usnout,jak to jindy u podobných skvostů dělám(byl jsem několikrát zkontrolován), nešlo utýct hlavně vybroušeným dialogům a škubání obličeje mladého zpěváka,toho času hvězdy,vydávané za jeho herecké etudy ,když už pominu neskutečnou story,usoudil jsem ,že Tohle a takhle není jen nablblý filmeček,ale i trochu manipulace s nezkušenými mozečky.Aneb jak děvče ze střední dobře situované vrstvičky i výše pohlédnouti může.Fuj. Nemám jinou zkušenost s podobnými ,,dílky",můžu se hóódně mýlit,ale nějak jsem usoudil že pro mozky koukačů na Tohle je Tohle mnohem nebezpečnější než kdejakej nepřístupnej brutální horror (potom se určitě zblbne pomaleji).o Bergmanovi ani nemluvě.---No a když to skončilo,má polovička osušila si koutky ok a povídá - ,,teď bys tam moh hodit třeba ty Hory zalité krví,prej je to taky dobrý!"--Rozumíte tomu?? ()

MichaelMyers112 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je vážně vrchol! Jo jsem zvyklej na ty nesmyslný Disneyovky co tam dávaj, ale tohle?! Já nechápu jak někdo může dát 5*. Tenhle film si nezaslouží ani jednu! No řeknětě kdo to dokoukal do konce? Já sice ano, ale s velmi, velmi mallími nervi. Tady není prostě nic! I herecké výkony jsou naprosto příšerné! Streling Knight je blbec a vždycky bude. Příšerný herec, příšerný zpěvák, jak se z něho mohla stát hvězda, to teda nechápu. A co se týče tý Danielle Campbell to radši nebudu komentovat. Tenhle film je odpad a vždycky bude. 0% a odpad! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Premiéru filmu na Disney Channel sledovalo 6,5 milióna divákov. (Tolf)
  • Když se potápí auto, má Christopher (Sterling Knight) na hlavě klobouk, který v průběhu pádu strhává z hlavy. Při záběru zezadu ho drží v ruce, ale následně již není nikde k vidění. (Reesam)
  • Sterling Knight skutočne naspieval niektoré z pesničiek vo filme, ako napr. "StarStruck" alebo "Hero". (Tolf)

Reklama

Reklama