Reklama

Reklama

VOD (1)

Disney DVD vám přináší unikátní zážitek: rozšířenou verzi filmu Rande s hvězdou, která obsahuje nejen exkluzivní prodlouženou hudební scénu “Got to Believe”, ale také bonusový snímek Rock-Along a tři hudební videoklipy! Dejte si Rande s hvězdou, tedy s okouzlující mladou popovou hvězdou Christopherem Wildem (Sterling Knight), kterého náhoda svede dohromady s dívkou z malého města, Jessicou Olsen (Danielle Campbell), a prožijte spolu s nimi jejich báječné hollywoodské dobrodružství.Celá vaše rodina si tento originální hudební Disneyho film, doplněný o videoklipy a dosud neuvedené záběry, zamiluje! V Rande s hvězdou prostě “Got to Believe”! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

playboy_05 

všechny recenze uživatele

po několikaminutovém naléhání mé přítelkyně jsem nakonec svolil a ono dvd zasunul do mechaniky...výsledek: je to hrozně zvrácené a předvídatelné...ale stopáž je velice příznivá a až nebezpečně se mi to zamlouvalo a světe div se, zas tak sem se nenudil, občas sem se zasmál nějaké vynucené trapnosti, ale Rande s hvězdou je rozhodně to lepší z Disneyho produkce ()

djcremo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrôza a des. Jednak to už je klišé, ale aj klišé sa dá spracovať a natočiť lepšie. Som mal pocit, že to je niečo ako Hannah Montana v mužskom prevedení. Hysterické fanynky, "veľká" hviezda, bežné normálne dievča. Nabudúce sa už radšej takýmto podobným filmom zďaleka vyhnem. Ináč plne sa stotožňujem s komentárom od kagemush ()

Reklama

MichaelMyers112 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je vážně vrchol! Jo jsem zvyklej na ty nesmyslný Disneyovky co tam dávaj, ale tohle?! Já nechápu jak někdo může dát 5*. Tenhle film si nezaslouží ani jednu! No řeknětě kdo to dokoukal do konce? Já sice ano, ale s velmi, velmi mallími nervi. Tady není prostě nic! I herecké výkony jsou naprosto příšerné! Streling Knight je blbec a vždycky bude. Příšerný herec, příšerný zpěvák, jak se z něho mohla stát hvězda, to teda nechápu. A co se týče tý Danielle Campbell to radši nebudu komentovat. Tenhle film je odpad a vždycky bude. 0% a odpad! ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomnělo tématicky podobný film Ztroskotaná láska. Také mladý a slavný zpívající idol, také mladá holka po jeho boku, také pomalu vznikající vztah někde mimo civilizaci. Zkrátka a jednoduše opět romantická pohádka pro náctileté. Mínusem je rozhodně Sterling Knight, který vypadá jak 4% cukroušek. Vedle své pohledné herecké kolegyně působí opravdu značně nepřirozeným dojmem. Ve své kategorii je tento film naprosto běžný průměr. Vždyť je to hlavně pro holky... ()

Skautka 

všechny recenze uživatele

Jako jeden z mnoha filmů u nichž se dá předpokládat jak asi dopadne. Písničky jsou dobré a chytlavé, ale za chvíli zní stejně ohraně jako herecký výkon Danielle Campbell. Už mě netrapte a nedávejte to. V zoufalé touze shlédnou alespoň jeden polibek? Co to mělo být? Takhle končí americký film happyendem? Tak to vůbec! Pryč s tím. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Snímka sa nakrúcala v Los Angeles. (Tolf)
  • Sterling Knight skutočne naspieval niektoré z pesničiek vo filme, ako napr. "StarStruck" alebo "Hero". (Tolf)
  • Premiéru filmu na Disney Channel sledovalo 6,5 milióna divákov. (Tolf)

Reklama

Reklama