Reklama

Reklama

Recenze (5)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To není Toxický mstitel, to je skatologický muž, tedy pan Hovínko. Nápad dobrý, akorát mě to moc nebavilo. Těžce amatérské s hnusnou lacinou TV kamerou a přílišným kecáním. Jo a nevadí mi rozmašírovaná těla, střeva nebo červi (hmm, klasická chyba z italské školy - použití býložravých žížal na místo masožravých červů...trapné), vadí mi blicí scény. Skoro odpad, ale občas jsem se zasmál. Troma to však není. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Myšlenka o vraždícím zmutovaném hovno/člověku se mi v rámci extrémně špatných filmů zdála poměrně zábavná, škoda, že samotný film už tak zábavný nebyl... Pár povedených, ale hodně spíše nepovedených vtipů, skoro žádné gore, žádná nahota... Film hodnotím průměrně jen kvůli závěrečné scéně zničení hovno/člověka, metoda je sice odhadnutelná již na počátku, nebo i před počátkem filmu, ale stejně mě pobavila... U tohohle kousku hodně zamrzí, že se ho nechopila Troma a jmenovitě přímo Kaufman, to by bylo jiné maso/hovno... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po pátrání špatných, a divných filmech jsem narazil na tohle dílo. Teda zmutovaný hovno jen tak ve filmu neuvidíte, film je o hovně co zabíjí(teda chlápkovy co zmutoval v hovno), jedná se o naprostou šílenost. Ale bohužel film vypadá tak trochu jako kriminálka a dost často nudí, samotný ztvárnění mutanta vypadá dost béčkově chlap oblečený v hnědým obleku oblepeným slizem, film my celkem připomínal Bacterium který jsem vyděl nedávno před tímhle, naneštěstí je tohle sice zábavnější ale ne zas o moc. Kamera je úplně to samý co v bacterium, takže za moc nestála, béčkovost z tohohle filmu hlásá všude ať už přes herce či naprosto špatných vtipech(V kanále policajt a nějaká bioložka- Policajt: " je tu nějaká sračka" Bioložka: " Vždyt jsme v kanále, tady bejvaj sračky") a v takovýmhle duchu se nese celý film. NEjvíc mě překvapila poměrně pěkná rozmanitost mrtvol. Ale naopak mě humor opravdu nenadchnul například scéna kde policajti najdou v kanále mrtvolu a pak 3 minuty blejou je fakt o ničem. To samý se dá říct o hudbě, je o ničem ale když jde do akce tak ujde. Film rozhodně nedoporučuju každému, snad lidem jako já co mají rádi totální ptákoviny, ale mě samotného film bohužel moc neuspokojil 2*. ()

Reklama

Reklama