Reklama

Reklama

Rabu faito

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Minoru a Aki se znají od malička. Navzdory tomu, že Aki vypadá jako mladá slečna, je to silná dívka, která se umí prát a chrání Minorua před šikanou. Takhle už to je několik let. Jenomže Minoru tuhle situaci nesnáší, a proto když potká trenéra boxu Ókiho, rozhodne se tenhle sport zkusit. Jakmile se o tom ale Aki dozvídá, pro box se také nadchne. To se Minorovi samozřejmě nelíbí, protože se mu zdá, že se tímhle nikdy nedostane zpod Akiina područí. Skrze box však Minoru pozná, že od Aki vlastně vždy jen utíkal, místo aby jí čelil. (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Taková dramaticko-romantická pohodovka na pozadí boxu. Film nijak netlačí na pilu v žádném směru, je to taková oddechovka, trocha humoru, trocha dramatu, trocha romantiky, ode všeho něco... Čtvrtou hvězdu jsem dal za unikátně choreograficky zvládnutý souboj žák vs trenér, to byla fakt podívaná ... Jinak film není o martial arts (pozor na zavádějící trailery) nebo o soubojí, i když tam nějaké samozřejmě jsou. Ani ta délka mi nějak moc nevadila, i když byla přece jen asi zbytečná ... ()

vett 

všechny recenze uživatele

Velmi pomalu plynoucí příběh, komorní hudba, minimum dialogů, široká škála záběrů v tmavých barvách a přepálená stopáž z tohoto filmu bohužel dělá ideálního kandidáta na uspávací film roku. A je to vážně škoda - stačilo přidat více scén mezi Aki a Minoru, protože ikdyž se to nezdá, tak celý film skutečně stojí na jejich vztahu, který je ale vlastně lépe ukázán až v samotném závěru. Ale zase ten se teda hodně povedl až jsem chtěla dát chvíli čtyři hvězdy, ale fakt nemůžu, protože jsem vážně málem usnula:) ()

Reklama

Reklama

Reklama