Reklama

Reklama

Inšite miru

  • Japonsko インシテミル 7日間のデス・ゲーム (více)

Obsahy(1)

Deset lidí se sejde v tajemném komplexu nazvaném Ankikan poté, co odpoví na inzerát nabízející skvěle placenou práci. Posléze vyjde najevo, že podmínkou je zúčastnit se psychologického experimentu, ve kterém budou po 24 hodin 7 dní v týdnu sledováni. Poté, co se komplex uzamkne, dozví se všichni pravidla: 1. Každý se denně musí vrátit do svého pokoje nejpozději do deseti hodin večer. 2. Experiment neskončí, dokud neuplyne 7 dní nebo nezbudou poslední dva přeživší. (Raztubyl)

(více)

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit, že režisér musel posledné roky spať (alebo bol zavretý v tom komplexe), ináč by niečo tak neoriginálne nenatočil. Zavrime niekde partičku ľudí, dajme im zbrane ako v Battle Royale a čakajme, kým sa nezačnú navzájom vraždiť, hlavne keď si ešte pár hodín dozadu prisahali, ako si budú dôverovať. Prvá polovica o ničom, v druhej som sa však nenudil, lebo aspoň to bolo akčné a mŕtvol pribúdalo. Nemôžem to však odporučiť, lebo už som to videl X-krát a aj v oveľa lepšom prevedení (menej podstatná pointa v podobe reality show na mňa navyše vôbec nezaúčinkovala). Pozerateľný otrepaný podpriemer. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Na to, že tam hrají největší hvězdy Horipro, je scénář slabota (Liar Game, Battle Royale jsou tisíkrát lepší). Nic nového - nikde (hudba, postavy, herecké vákony). Kde nic, tu nic. Ani to nebylo "namáhavé" pro mozek - nemuseli jste přemýšlet proč a jak, kdo. Ze začátku vás to navnadí a pak propastně zklame. Navíc nemám ráda Ayase (ty její výkony - až na Hikari, možná, možná! Ichi - jsou ve směs pořád stejné - hlavně výrazově). Tenhle "dárek" k 50. narozeninám bych mohla přirovnat ke křiklavě růžovému světru s knoflíčky. Dostaneš, usměješ se na darovatele, zahodíš. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Slušný námět z kterého mohl při troše snahy vzniknout solidní kultovní thriller/horor. Bohužel byl zabit hodně slabým provedením a totálně nelogickým chování charakterů. "Zajímavé" jsou taky herecké výkony, neboť na první pohled obsazení vypadá dost solidně, jakmile ale herci začnou "hrát" začne být těžké brát tento film vážně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je projektem k 50. výročí talentové agentury Horipro, pod kterou patří všech deset herců, obsazených do hlavních rolí. 9 z nich bylo vybráno předem a patří mezi největší hvězdy agentury, poslední 10. je nováček, který zvítězil na konkursu jen měsíc před začátkem natáčení. (Raztubyl)

Reklama

Reklama