Reklama

Reklama

Blissovy trampoty

  • USA The Trouble with Bliss (více)
Trailer

Obsahy(1)

Snímek vypráví příběh pětatřicetiletého Morrise Blisse, který je spoután zdánlivě nekonečnou setrvačností svého rutinního života v New Yorku. Jeho velkým přáním je cestovat, ale finanční situace mu to nedovoluje. Nedaří se mu najit pořádnou práci, bydlí se svým ovdověným otcem, ale asi nehorší je emocionální vakuum, do kterého se uzavřel po předčasné smrti své matky. Jeho životem otřese náhlé vzplanutí lásky k předčasně vyspělé osmnáctileté dceři jeho bývalého spolužáka. Morris si díky tomu uvědomí, že jeho život stagnuje a rozhodne se jednat. (Firebug)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

pufina 

všechny recenze uživatele

Někdy bych ráda slyšela rozhovor s Michaelem, proč tuto roli vůbec přijal. Příběh nemastný neslaný, pro mojí smůlu jsem to našla jen s dabingem, takže jsem doslova trpěla Rašilova. Pár plusů to mělo - Michael C. Hall, otravná postava Stephanie a to, že zkrátka reálný byl příběh až dost. Slabý průměr. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Michael C. Hall se nabízel jako slušný základ pro tenhle film. Ve výsledku se ale jedná o neuvěřitelnou zbytečnost, kterou když bych neviděl, tak bych vůbec o nic nepřišel. Alespoň jsem ale během filmu vyčistil a vyměnil počítač, poklidil, upravil co se dalo. Na nic jinýho tenhle film totiž ani není. ()

Reklama

vipeerr 

všechny recenze uživatele

Od doby co skončil Dexter, jsem hledal filmy kde bych Michaela našel alespoň v jedné z hlavních rolí a nemůžu mu upřít že Dextera hrál brilantně..byl to pro něj kabát šitý na míru, dále v Gamerovi hrál perfektního slizouna záporáka, a proč to vlaštně všechno jmenuju? Protože tohle je opravdu 90 minut o ničem. Michael a Lucy Liu tvoří sami o sobě již dobrý základ, nechápu jak se to mohlo tak moc nepodařit..40% s odřenýma ušima..slabota. ()

studo 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodinová predstavovačka je nehorázna nuda, potom sa to našťastie vylepší, prídu lepšie dialógy aj lepšie scény... Koniec je však žiadny. Každá dejová linka sa nejako uzavrie spôsobom, ktorý si priam pýta ešte scénu či dve navyše... A aj keď som nevidel ešte úplne celého Dextera, Bože, ten herec pre mňa už zostane navždy zaškatuľkovaný ako chladnokrvný vrah bez emócií a veriť mu toho nedospelého 35níka bolo neskutočne namáhavé... ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Bezpointový a strašne sa tiahnuci dej s kopou divných ľudí bez kvapky rozumu. Asi do polocičky filmu som nechápala prečo v pozadí hrá hudba, ktorá akoby bola vytiahnutá z Mojej tučnej gréckej svadby. Ešteže sa Lucy Liu pripila a opýtala sa tú "zlomovú" otázku objasňujúcu Morrisov pôvod a tak aj pôvod podivných gréckych melódií. To, že som Blissove trampoty dopozerala len značí o fakte, že som sa nudila a chcela som vedieť či celé toto "dielo" aj speje k nejakému veľkému vyvrcholeniu. A just NIE.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Michael C. Hall si ve filmu zahrál po boku herce Brada Williama Hanka, s kterým se setkal již při natáčení seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnil Michael hlavní roli a Brad v prvních dílech Dannyho Tucciho, jednoho z obětí vraha s „chlaďákem“. (lost815)

Reklama

Reklama