Reklama

Reklama

Chance Pe Dance

  • Indie चांस पे डांस (více)

Obsahy(1)

Už od dětství snil Sameer Behl (Shahid Kapoor), že se stane hercem. Své touze obětuje všechno, v Bombaji živoří téměř bez peněz, obráží konkurz za konkurzem a vždy ho čeká jen odmítnutí. Sameer sice má talent, ale nemá kontakty, které by mu pomohly k roli. Jednou večer si v tanečním klubu jeho pohybového nadání všimne slavný režisér Rajeev Sharma (Mohnish Bahl) a slíbí mu, že z něj udělá hvězdu. Pak ale svou nabídku stáhne. Sameer je zoufalý, přesto si ale chce vyvzdorovat ještě jednu šanci. Oporu má v krásné tanečnici Tině (Genelia D'Souza). (rikitiki)

(více)

Recenze (6)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Shahida mám veľmi rada, žiaľ tento scenár bol dosť priemerný, dej ma nezaujal, spätne si z neho ani veľa nepamätám hudobne značne nevýrazné. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina by se rád stal slavným hercem, ale věci nejdou tak hladce, jak si představoval a brzy je nucen z existenčních důvodů žít v autě a učit otravné děti tancovat... Že půjde o nekomplikovaný film, jsem nejen předem věděl, ale přímo v to doufal. Jenže... Na muzikál je v něm překvapivě málo hudebních čísel a na romantickou komedii se hrdina až příliš zabývá svými ambicemi a málo tou slečnou, která je mu účelově předhazována. Oba herci jsou sympatičtí, Shahid Kapur má kromě reprezentativního exteriéru i komediální a pohybový talent, film lahodí oku, ale všechno to stojí na labilní půdě řídkého příběhu a jeho schéma bohužel není natolik odlišné od amerických nebo evropských filmů, aby bylo zajímavé samo o sobě. 40% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli je Shahid Kapur a tanec, děj moc nečekejte. Nejpříšernější byla klišovitá pasáž o falešném učiteli na základce. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Mé druhé setkání s Bollywoodem a opět jde o setkání příjemné. Muzikálové scény tentokrát nevadily neb se k příběhu docela hodily. Ametérský herec se chce stát Bollywoodskou hvězdou a jak to tak vypadá, v Indii se k áčkové produkci dostanete stejně "snadno" jako v Americe. Hlavní hrdina však najde práci, která mu nakonec k vytoužené filmové roli pomůže. A k nádherné slečně samozřejmě taktéž. Chance Pe Dance mě bavilo více než všelijaké Cesty za slávou či kterýkoliv z dílů Step Up. Ústřední pár je sympatický, úvodní scéna vynikající (seznámení diváka s bytem hlavního hrdiny) a když vezmu v potaz, že mělo jít o nenáročnou zábavu na jedno zhlédnutí, tak se krásné tři hvězdičky zdají býti spravedlivým ohodnocením. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Klasický americký příběh o outsiderovi, který překoná všechny nástrahy osudu a trnitou cestou dobyde slavného vítězství. K tomu lovestory a pěkný mladík, puberťačky kvílí nadšením. Bohužel hodně míst je vysloveně prázdných, zaplněných tisíckrát přežvýkanou vatou. Nicméně taneční čísla jsou vynikající a snad jen kvůli nim se vyplatí se na tento film podívat. Navíc proti jiným indickým dílům je sympaticky krátký. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama