Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V městečku fungují dva salóny, ale majitel jednoho z nich se chce stát nepsaným vlastníkem a "ochráncem" celého městečka. Starý šerif ani zbabělí obyvatelé mu v tom nemohou zabránit. Naštěstí pro všechny čestné občany kolem náhodou projíždí pistolník, kterému záleží na spravedlnosti a morálce. (Mrkvič)

Recenze (3)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Murko Dustin Rikert by mal miesto režírovania a zliepania podobných dementných scenárov dostať do rúk flexi brúsku s jedným použitým kotúčom a obrúsiť s ňou minimálne Eiffelovku, tým by svetu spravil väčšiu radosť. Kto si tento tiežwestern nepozrie do konca, a takých divákov isto nebude málo, nezistí, že dialógy v tejto biede sú presne tie, čo sa nedostali do ultramegaseriálu Šeherezáda a že dej je jednoduchší ako návod na obsluhu hojdacieho koníka. Na Imbd si Gundown dnes jazdí až na 40%. To je presne toľko percent, koľko má aj vodka, ktorú by ste mi mali kúpiť za odmenu, že vám tento film nedoporučím. Jednu hviezdu za príšernú Veronicu Diaz, ktorá mi konečne ukázala, aké je to mať pysky aj na ksichte a v neposlednom rade predviedla, ako pozerá žaba z prachu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Místy bych filmu nerad upíral snažení v budování napětí a pár slušně napsaných dialogů. Pak už je to ale většinou jen klišé a otřesně natáčené akční scény. Nejde o lacinost, ale hlavně o stupiditu chování postav. Podobně příšerné jsou rádoby drsňácky hláškující postavy, které vždy hned chcípnou. Zajímavá a směšná je ještě banditka s kačeřím zobákem místo pysků. Jinak je to děs a nuda. ()

Reklama

Reklama