Reklama

Reklama

Zúčtování v zóně 51

  • Česko Vetřelec vs. Vetřelec (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1947 přistál USA neznámý létající objekt. Informace o jeho posádce i nákladu byly zkreslené a z větší části utajované. Nyní se ale ukazuje, že důsledky této události mají být pro lidstvo fatální, neboť výbuch objektu, který zde návštěvníci z vesmíru zanechali, má v nejbližších hodinách zničit celou planetu. Bývalý voják Jake se vydává do zakázané oblasti hledat svého bratra Alexe. Namísto něj však narazí na Juda, který se snaží výbuchu zabránit. Jake neví, zda mu může věřit, nicméně se spolu vydávají za Monikou, bývalou Jakeovou přítelkyní, s žádostí o pomoc. Do cesty jim vstupují nejen pozemští ozbrojenci, kteří by nejraději celou oblast „vyčistili“ a zbavili se všech svědků i všech důkazů, ale i příslušníci jiných - nepozemských - ras, kteří chtějí zajistit, aby zničení Země proběhlo hladce. Na deaktivaci nálože zbývá jen málo času a do poslední chvíle není jasné, komu lze důvěřovat a s kým je nutné bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Ali-eN 

všechny recenze uživatele

Area 51 v nazvu to ma jen z duvodu atraktivity, jinak tam v celem filmu o ni ani nezavadi, krome narazky na S4, ale to zase pochopi jen zainteresovani co znaji B.Lazara. Nektere triky v tom filmu byly povedene a kdyby mi bylo 12, tak bych se u toho narame pobavil. Ceho si posledni dobou vsimam, ze uz se v tech levnych filmech ze zbrani skutecne nestrili, jen s ni herci trepou a digitalne se tam pak dodelaji zablesky z hlavne. Jinak CGI je uz i u takoveho braku na slusne urovni. Kdyz jsem se nedavno dival na Terminatora 2, tak jsem si vzpomel, jak natocili hodinu a pul dlouhy dokument jenom o tech CGI efektech, ktere jsou v dnesni dobe spis horsi prumer. :) ()

Beawish 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem našel svou novou hvězdu béčkových filmů... Viděl jsem pár dobrých filmů s neherci v hlavních rolích - na tomto díle se ovšem podílel i nescenárista, nerežisér a nekameraman. Velmi chudý produkční v rámci úsporných opatření vykradl grafiku z Atari a hlavního emzáka oblékl do kostýmu z tepláků, síťky na vlasy a zahradní hadice. Postavy zmateně pobíhají po scéně a střílejí na vše kolem, leč vše kolem je neprůstřelné. Snaha o dialogy chaos jen prohlubuje. A korunu tomu nasadil nestřihač, kterému se nepovedlo ani jednou navázat plynulý pohyb při pohledu ze dvou úhlů. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Nadherny film plny nezvratnych rozuzleni a neuhasinajucej akcie. Nie, teraz vazne, film je skor komedialny, ako ho vymysleli vo vsetkom. Co sa tyka spracovania mimozemskych bytosti, tak moc prace na nich neminuli, jeden z nich vyzeral normalne, ako ludia z nasej maticky zem. Jediny rozdiel bol ten, ze mal trocha inu farbu oci a nepatrne tetovanie na lici a krku. Druhy z nich vyzeral troska lepsie, ako ten prvy. Ten aj disponoval roznymi chladnymi zbranami, ako bolo napriklad to zubate koleso, ktore vrhal po dementnych, akoze vojakoch. Urcite by si rozumel s Jasonom Voorheesom:) Dokonca pocas filmu, ako nahanal toho druheho mimozemstana, tak sa v nom na okamih prejavila dobrota, ked jednemu miestnemu dievcatku pomohol zo zauzlenej hojdacky:) Nechapem, preco to vlozili do tohoto slabeho filmu, ked bol nemilosrdny zabijak, ktoremu nebranilo nic v zabijani ludi. Vo filme bolo vsetko take odflaknute, kde sa aj dokonca objavil gore prvok pri tej odtrhnutej ruke a vybuchnutie tej mimozemskej bomby tiez malo patricny efekt, ked ukazali toho vojaka, ako sa postupne zmenil az na prach. Brutus, pri ktorom som nemal pokojny spanok, ked skoncil film:)) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film od společnosti Nu Image o tom jak kdysi spadlo na Zemi ufo které obsahovalo signál k zničení Země a útokem mimozemšťanů načež přišly na Zemi 2 mimozemšťané, (jeden hodný jeden zlý) jeden aby tomu zabránil a jeden aby zajistil pohodový výbuch. Klasické Béčko ale já se bavil čekal jsem rozhodně horší. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Opět se stala matička Země terčem spádů mimozemšťanů a opět se do toho vložili snaživí místní občané, kteří jak jinak, zkázu odvrátí. Celou dobu je nahání chlápek s dýchací maskou, který je tak trochu nezničitelný a samozřejmě se objeví i pablb z řad vojska, který nejdřív střílí a pak se teprve ptá. Ale naštěstí je tady ještě hodný a hezky potetovaný mimozemšťan v koženém oblečku, náležitě vybavený touhou pomáhat. Dobře mi tak a dobře tak i těm, kteří nevěří hodnocení na CSFD. Béčkoví herci, béčkové dialogy, béčková pointa, béčkové vtipy, béčkové triky, béčkový závěr. Najdete tady úplně všechno, po čem milovník béčkové zábavy touží. Pokud nás ONI sledují a dokážou zachytit náš televizní signál, možná nás nekontaktují právě díky takovým filmům, jako je Zúčtování v zóně 51. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama