Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jen co Ellie Carterová ukončila univerzitu, zjistila, že není tím, kým je. Její identita se totiž nápadně shoduje s identitou dívky, která se ztratila před dvaceti lety. Začne pochybovat o všem, co si myslela, že bylo skutečné, a přestane věřit všem, které měla ráda. Když začne shromažďovat důkazy o svém pravém životě, kdosi ji začne pronásledovat a je rozhodnutý, že se o její minulosti nikdo nikdy nic nedozví... (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

topi80 

všechny recenze uživatele

Hodně slibný začátek, který naznačil, že půjde o něco velkého. Konspirace, špionáž, nebezpečí, tajemno, napětí... Mělo to všechny předpklady, aby se to rozvinulo do hodně slibného příběhu. SPOJLER. A nakonec to vyústí v plytkou pomstu zmateného bratříčka... Dal bych za tu první půlku klidně tři, ale takhle od poloviny ten film totálně zničit, to už je vrchol diletanstství. ()

Dstar 

všechny recenze uživatele

Sic velice průměrné herecké výkony,ale příběh byl tak zapleten,že člověku to nedovolí vypnout,neb ho bude zajímat,kdo je ten vrah....zahradník to není no:) Kvalita a hodnota filmu někde mezi Béčkem a Áčkem... ps:Dobrovolně bez mučení se přiznávám,že jsem film dokoukal převážně kuli pro mne sexy herečce coby hlavní postava:) ()

Reklama

tomasso19 

všechny recenze uživatele

Dnes som si na markíze pozrel tento film. Spočiatku som ho mal pustený len ako také zátišie, no časom ma zaujal a dopozeral som ho. Nie ani preto, že by bol taký skvelý, ale predstava že jedného dňa sa dozviem, že moji rodičia nie sú v skutočnosti moji rodičia je v tomto prípade dosť desivá. Mám rád filmy, kde skoro až do konca neviem kto je v skutočnosti dobrý a kto zlý a v tomto smere ma tento film uspokojil. Dávam mu 55%... ()

J.Cobra 

všechny recenze uživatele

Přepínal jsem televizi a zrovna jsem se trefil do místa, kde hlavní hrdinka zjišťuje, že asi nebude "svoje". Naštěstí... nebo spíše naneštěstí, to bylo na začátku filmu. Tato myšlenka mě velice zaujala a tak jsem se rozhodl kouknout na celý film. Ale už mě nic dalšího nezaujalo. Jediné co na filmu stojí za něco, je onen námět. Zpracování i herecké výkony stojí za nic, stejně jako zbytek filmu. Mnoho chyb, nejasností, nelogičností a primitivností... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Potřebuju vědět, co se tenkrát stalo !! " Jak tahle typicky slaboduchá televizní javorovina zajímavě začíná, protože prvních dvacet minut se hodně povedlo, zejména ta myšlenka s mlékem se mi moc líbila, tak se bohužel s každou další minutou stává něčím naprosto nekoukatelným, naivním, stupidně překombinovaným až zavrženíhodným.. Takhle zprasit zajímavé zpočátku rozvinuté téma prostě tvůrcům v čele s tragickou céčkovou režisérkou Penelope Buitenhuis odpustit nedokážu !! Kdyby Děsivé prozření trvalo ještě o deset patnáct minut déle, zřejmě bych se s hodnocením dostal ještě níž, a tak nakonec bylo právě sledování téhle hlouposti pro mě děsivým prozřením, díky čemuž se vlastně český název filmu stal i paralelou mého naprostého znechucení !! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Chvíli předtím, než Ellie (Rachelle Lefevre) zjistí z krabice mléka, že je hledaná, popíjí s přítelem a kamarádkou. Na stole jsou vidět láhve od Pilsner Urquell. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama