Reklama

Reklama

Selfie

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 4 min

Režie:

Drew Daywalt

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj 27 kraťas kterej jsem od Daywalt(a) viděl. A po těch všech už je to fakt vopruz. Předvídatelná, nestrašidelná, klišoidní nuda a hlavně pořád se opakující příběh akorát s jinejma " loutkama ". Z těch 27 snímků, který tu jsou k hodnocení (na youtube jich je daleko víc) většina stojí za hovno a je to ztráta času. Mě osobně zaujalo asi jen 8 kousků. Bezkonkurenčně nejlepší a 5ihvězdičková záležitost je kraťas The Old Chair. Každopádně už mám za dnešek Daywalt(a) plný brejle. Jelikož to opravdu valí na kvantitu a s kvalitou se tu setkáme opravdu jen sporadicky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní režisérská verze Uweho Bolla, nadšenec Drew Daywalt, natočil další zajímavý kousek do své obsáhlé sbírky a opět se nepoučil a leč přes primitivní, ale dobrý námět nevyužil všechna esa v rukávu a zase natočil něco tak na půl.Leknul jsem se, ale to je asi tak všechno.Je až zarážející, kolik špatných filmů už má tenhle režisér na kontě a ještě víc zarážející, že některé vlašťovičky v jeho tvorbě jsou opravdu výtečné...prostě Uwe Boll krátkometrážního hororu.55%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Nemoc“ poslední doby Selfie si pro svůj další krátkometrážní výtvor musel zkrátka vybrat i Daywalt. Akorát zde nebudou lidi při pořízení pěkného záběru padat ze skal či okrajů útesů…Závěr slušný, leč byla velká škoda, že nám jej tvůrce prozradil již při focení. Takhle to asi málokoho překvapí (nechci spoilerovat, co nebo kdo se tam objeví). Kvalita shortu však nemá ani na průměrné hodnocení. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Velká slabota. Nejhorší na tom je, že každému okamžitě dojde podle názvu, co se bude dít a co bude asi ten hororový prvek. Ještě ke všemu je hlavní herečka nesympatická jak blázen a celkově je to obrovsky nezáživné a prázdné. ()

Reklama

Reklama