Reklama

Reklama

Temné léto

  • USA Dark Summer

Mladý Daniel prolomí internetový profil své spolužačky a je odsouzený k domácímu vězení. Zdrcená Mona se před jeho očima zastřelí a její duch ho začne nekompromisně pronásledovat... (TV Prima)

Recenze (43)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem si po Grace myslel, že na Soletovi něco je, tak teď to beru zpět. Film nenabízí vůbec nic. Příběh, kdy mladíka straší oběť kyberšikany sice není nijak oduševnělý, ale v zásadě by mi nevadil. Problém je, že chlapec je nesympatický jeliman a pro jeho dva kamarády, kteří se mu snaží pomoci se strašidla zbavit, platí to samé. Navíc nikdo z nich neumí hrát. Vůbec. Nezachraňuje to ani nulová atmosféra a chybějící napětí. Nefunguje ani těch pár krvavých kousků, které mají asi šokovat, či co. Za zmínku tak stojí jenom minimální prostor Petera Stormarea, který si zahrál probačního úředníka, užívajícího si své zaměstnání. Docela jsem se těšil, takže jsem hodně zklamaný. 10% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli by zde měly být až halucinogenní výčitky svědomí hlavního hrdiny, no bohužel nechybělo moc, a byly v hlavní roli výčitky moje. To bych pak měl oči červený jak ta fůrije, jenže v mém případě by to bylo od samých slz. Naštěstí nakonec dostali všichni po zásluze naloženo, takže se nad Temným létem (wtf?) slabučkýma dvěma hvězdama smiluju. Nebrat. 30% ()

Reklama

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

A zase jsem se ustřelil. Dvakrát tahle šeredně po sobě se mi ještě nestalo. Po skončení téhle tragédie jsem si skutečně řekl: "Tak tohle bylo fakt špatný." Obvykle bych řekl originální nápad. Ale tohle opravdu ne. Začíná to stejně jako Disturbia (2007), a dokonce jí tam zmiňují, ale ten příběh je jedna velká nuda. Na to, že to má lehce přes hodinu, tak mi přišlo, že sleduji minimálně čtyřhodinový pořad o ničem. Herci jsou nesympatičtí a postrádají jakýkoliv talent. Zápletka se nakonec vyhrotí jako správně hororová, ale to je tak všechno. Film je jedna velká nuda o ničem a postavy se chovají jak v divadle na střední škole. A to je ještě urážka školních herců. Vážně když vidím takovýhle film, tak přemýšlím komu je určen. Nebo komu se může líbit. Vždyť na tom filmu není jediná pozitivní věc. Herci, hudba, atmosféra, všechno je tak nevýrazný nebo zcela špatně. Tohle je prostě blbé. (5 %) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mohl to být výborný thriller, ale je to prostě jen průměrná věc, která více šokuje některými scénami, než aby zaujala celkové dění. Nemůže se tomu vzít, že chcete vědět, co se vlastně děje, ale je to jeden z těch případů, kdy nakonec pravdu zjistíte, ale není to to, co jste chtěli a co by snímek pozvedlo i na jeho konci. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bohužel, jsem na nějakou dobu bez filmů, na které se chystám podívat a tak se dívám na to, co najdu na YouTube. A tohle je další z té řady filmů. Tenhle mi navíc připadá maličko podhodnocený. Sice je to typický horor tohoto žánru a když se něco maličko poodhalí, bylo mi jasné, jak to vše dopadne a proč se to vše děje (bohužel ten konec se mi nelíbil), ale aspoň se to snaží budovat nějakou atmosféru a občas se to i daří. Postavy tu jsou teda nijaké, nic se o nich nedozvíme. A délka filmu celkem ujde - odhalování je postupné, 81 minut v pohodě stačí. 2* ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Vo filme je narážka na film Disturbia (2007), v ktorom hrá Shia LaBeouf chlapca, ktorý dostal taktiež trest domáceho väzenia.
    (Marceloo)
  • Pôvodný názov filmu mal byť House Arrest. (Game90)

Reklama

Reklama