Reklama

Reklama

Temné léto

  • USA Dark Summer

Mladý Daniel prolomí internetový profil své spolužačky a je odsouzený k domácímu vězení. Zdrcená Mona se před jeho očima zastřelí a její duch ho začne nekompromisně pronásledovat... (TV Prima)

Recenze (43)

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

A zase jsem se ustřelil. Dvakrát tahle šeredně po sobě se mi ještě nestalo. Po skončení téhle tragédie jsem si skutečně řekl: "Tak tohle bylo fakt špatný." Obvykle bych řekl originální nápad. Ale tohle opravdu ne. Začíná to stejně jako Disturbia (2007), a dokonce jí tam zmiňují, ale ten příběh je jedna velká nuda. Na to, že to má lehce přes hodinu, tak mi přišlo, že sleduji minimálně čtyřhodinový pořad o ničem. Herci jsou nesympatičtí a postrádají jakýkoliv talent. Zápletka se nakonec vyhrotí jako správně hororová, ale to je tak všechno. Film je jedna velká nuda o ničem a postavy se chovají jak v divadle na střední škole. A to je ještě urážka školních herců. Vážně když vidím takovýhle film, tak přemýšlím komu je určen. Nebo komu se může líbit. Vždyť na tom filmu není jediná pozitivní věc. Herci, hudba, atmosféra, všechno je tak nevýrazný nebo zcela špatně. Tohle je prostě blbé. (5 %) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Chalan dostane trest domáceho väzenia a začne ho strašiť duch dievčaťa, ktorej smrť spôsobil. Kamaráti mu sprvu neveria, ale pri seanse zistia, že má pravdu. Snažia sa nájsť veci o mŕtvej babe a narazia na veci, ktoré skrývala. Páčil sa mi štýl domáceho väzenia, aj keď mi chýbala zábava ako v Disturbii alebo Housebound. Potešil ma použitý cyber priestor vo filme, ktorý mám v hororoch velmi rád. Tiež sa mi páčil záver. + herec z It Follows a Dead Silence + herec z Clown ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vážne, ale naozaj vážne sa mi o tomto braku nechce veľa hovoriť a tak v skratke: neskutočné nudná kravovina, bez originality, bez zaujatia, s nesympatickými hercami, ale hlavne so zle hrajúcimi hercami a tak primitívnymi a tupými dialógmi, ktoré boli silno vadné. Proste pičovina s dejovou linkou, ktorá bola prevelice zaostalá a tá amaterčina má neskutočne vytáčala. Amen. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mohl to být výborný thriller, ale je to prostě jen průměrná věc, která více šokuje některými scénami, než aby zaujala celkové dění. Nemůže se tomu vzít, že chcete vědět, co se vlastně děje, ale je to jeden z těch případů, kdy nakonec pravdu zjistíte, ale není to to, co jste chtěli a co by snímek pozvedlo i na jeho konci. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli by zde měly být až halucinogenní výčitky svědomí hlavního hrdiny, no bohužel nechybělo moc, a byly v hlavní roli výčitky moje. To bych pak měl oči červený jak ta fůrije, jenže v mém případě by to bylo od samých slz. Naštěstí nakonec dostali všichni po zásluze naloženo, takže se nad Temným létem (wtf?) slabučkýma dvěma hvězdama smiluju. Nebrat. 30% ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Vo filme je narážka na film Disturbia (2007), v ktorom hrá Shia LaBeouf chlapca, ktorý dostal taktiež trest domáceho väzenia.
    (Marceloo)
  • Pôvodný názov filmu mal byť House Arrest. (Game90)

Reklama

Reklama