Reklama

Reklama

Cowboy

Krátkometrážní / Drama / Thriller / Mysteriózní / Horor
Německo, 2008, 35 min

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mix hixploitation a romantiky rovnakého pohlavia. Myslím, že takáto kombinácia tu ešte nebola. Vcelku zaujímavé podanie, či už jedného, alebo druhého. Zdá sa, že niektoré protichodné žánre sa predsa len vedia vzájomne dopĺňať. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak i tentokrát jsem narazil na německý kousek a zhruba prvních cca 18 minut jsem nepřišel na to, proč je označen jako „GAY snímek“. Realitní makléř Christian přijíždí na „bohem zapomenuté místo“ venkovskou usedlost nedaleko hlavní cesty, kde chce omrknout situaci. Narazí zde na mladého dělníka a přeskočí mezi nimi „jiskra“, jenže netuší, že tu nežije sám…Jenže potom přišla na řadu líbačka, „čokoládový průnik“ a v tu chvíli mi to docvaklo. Měl jsem obrovskou chuť to vypnout, ale jelikož už moc minut do konce nechybělo, vydržel jsem a závěrečná konfrontace s komunitou byla alespoň trochu zajímavá. Bohužel jsem si však tento short nemohl vychutnat tolik, jako mnoho jiných… ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Shorter ktorý zvliekol tabu a s rizikom "držkopádního" ocenení šel s kožou na trh. Druhý level Ge scény sa podobným témam nevyhýba, což je dobrý. Tato sklizeň(!) byla však po filmárskej stránke sakra bohatá . Únik z duševnej aj fyzickej izolace dokáže totiž divy. No a Till to proste vystihl. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Krátký film o realitním makléři, který hledá pozemky nebo majetek, který by nějak zpeněžil. Najde opuštěný statek, kde je jen mladík a kombajn. Jak se ale pak ukáže, je tam víc lidí. A jsou to vůbec lidi...? ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama