Reklama

Reklama

Maskhead

Horor / Pornografický
USA, 2009, 88 min

Recenze (9)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Těžko říct,jak tohle hodnotit....Fetishfilmečky všechmožných druhů dohnané pod taktovkou dvou ujetých "umělkyň" a za pomoci slabomyslného tlustého siláka v cool masce až do místy pěkně výživného snuffu...Skoro by se daloříct,že to zní jako ideál pro lecjakého fetish-snuff-úchyla..ale ono né--Nemá to téměř žádnou dějovou linku-jen se prostě opakuje dokolečka furt to samé s drobnýma obměnama...Ten amatérský look,který má dodávat efekt opravdovosi moc nefunguje..Ty dvě hlavní záporáčky pusobí takovým tím nesympaticky pozérským=héč my jsme superzvrhlé=dojmem....Samotný maskhead je prostě dement bez osobnosti-jen s dobrou maskou...A celé to tak něják nemá tempo a občas to nudí(hlavně ze začátku je to fakt otrava).........Je tam ale pár zajímavých momentů a nápadů,díky kterým bych to úplně nezatracoval.....tři stárs jsou myslím tak akorát :) ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Po Vogelovoej trilógii August Underground (2001) / Mordum (2003) / Penance (2007) som od tohoto filmu očakával naozaj viac. Nemyslel som si, že Vogel by mohol vo filme vyprodukovať toľko blbých, nudných, stupídnych, (jebnutých) dialógov a tak málo krvi (samozrejme tej krvi je tam málo vrámci Vogelových filmov). No keď tak uvažujem ani násilné scény a gore ma nejako nenadchli. Buď je gore dobrý a herecký výkon k tomu hrozne slabý, alebo je herecký výkon vynikajúci a gore zle spravený. K tomu sú tie gore scény krátke. Zaujímalo by ma kto by si kupoval snuff, kvôli dvom minútam mučenia... asi nikto. Filme je pre mňa dosť veľkým sklamaním, som, ale zvedavý na ďalšie. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Fred Vogel přišel s o něco 'filmovějším' počinem, než jakým byla jeho vyhlášená fake snuff série AUGUST UNDERGROUND, ale úchylný je to přibližně tak stejně. MASKHEAD je zavalitý zohyzděný hovado s fešácky obvázanou a obepnutou hlavou, který přichází konat úlohu exekutora do jakéhosi fetišistického soft porna, točeného dvěma mladýma 'byznysholkama'. Oběti samozřejmě předem nic netuší. Psal jsem, že je to filmovější než AU, ale pořád je to celkem rozházený a ne úplně automaticky stravitelný. Hlavní děj není plně navazující a současně s ním běží ještě částečně propojená zápletka se zvrhlym kovbojem. Vogel prostě sebral pár pochybných existencí, známý odněkud z baru, a šlo se točit. Na můj vkus tam nemuselo být tolik kecání, ale říkám - úchyláren je dost. Narvání hovna oběti do chřtánu už asi s nikým moc nehne, gay fisting se dá skousnout, ale pohlavní styk s ohřebíkovaným kůlem (screen s varováním), tomu říkám grandiózní finále. Jo a gore (když už na něj přijde) nemá chybu + násilí je syrový = celé to působí uspokojivě realisticky. Pokud jste už s Vogelem měli kdy předtím co do činění a líbilo se, pokud cílujete na extrém, tady to si myslím že určitě nezklame - dobrá práce Frede. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu , som čakala smrtiacu záležitosť. Mám rada extrém - vo filme ešte viac. Aj tento " titul " je v podstate extrém , no zároveň aj dôkazom toho , ako Vogel stráca vitamíny. Bábkoidno / inscenačná ničota , kde sa opakujú motívy z Jeho predošlích snímkov a tá úsmevná snaha , za každú cenu šokovať ( tentokrát sadlom ovešaný šašek s prasoidnou figúrou - face pre istotu ofačovaný ).....ma unavuje! ( Svetlana / Iskanov to zmákli ďaleko presvedčivejšie ). Yo - a ten ketchup !!! Som si istá , že Fred Ma už neprekvapká . Proste DRILLSHOCK je v inom balíku ! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I když se jedná o snímek pro menšinové publikum, neznamená to, že musí jít o prostoduchý blábol. Nudné konverzace jsou prokládány rádoby mučením a sexem (který je otevřenější v kdejakém průměrném pornu). Nevyvážené gore efekty smrdí až na pár vyjímek latexem a kečupem tak, až je to komické. Vcelku realisticky působilo třeba zlomení ruky, jenže i v Cronenbergově Mouše je to uděláno lépe. Směšné, vyumělkované, bez nápadu. K odpadu to nemá daleko, jelikož těžký amaterismus z toho čiší na všechny strany. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama