Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maloměstský detektiv Noah Cordin (Nick Stahl) se snaží vyřešit vraždu mladíka, která se stala během domácího vloupání ve městě Hilliard. Matka mrtvého chlapce Allison Connor (Laura Benanti) je členkou Meskády okresního výboru komisařů (The Meskada Country Board of Commissioners) a také vlivnou ženou Hilliardu. Celý městský okrsek se spojil, aby podpořil detektiva při hledání vrahů. Naneštěstí zloději nezanechali žádná vodítka či stopy na místě činu, kromě nepatrného kousku papíru, který nepřímo ukazuje do Caswellu, Noahova rodného města. Noah a krajský detektiv Leslie Spencerová (Rachel Nichols) odjíždějí do Caswellu. Noah tu obnovuje kontakty se starými přáteli a je zarmoucen, když vidí, jak město ekonomicky upadá. V Noahově vyšetřování dochází k obratu, když získá pomoc od starého přítele a policisty Daniela Hartfielda (Michael Sirow) a vlastníka místního baru Billyho Burnse (James McCaffrey). Kvůli Noahovu neúspěchu ve vypátrání podezřelého napětí mezi Hilliardem a Caswellem roste. Meskáda okresního výboru komisařů vyhrožuje zničením nově plánovaného caswellského průmyslového závodu, který by měl přinést tolik potřebná pracovní místa. Daniel, Billy a všichni z Caswellu, šokováni výhružkou sabotáže, začínají vlastní vyšetřování. (Katherine)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Kali4 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný kriminální film se sociálně-kritickým pozadím. Slabá zápletka, špatné dialogy, nelogičnost mnoha konfliktů (kromě několika podivných reakcí a setkání jsem například nepochopil závěrečnou „akční“ scénu, které chyběla jakákoli pointa) a nevýrazné herecké výkony. Zapomenutelné, šedé. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já do toho šla kvůli Jonathanovi Tuckerovi, kterého znám ze seriálu Kingdom. To se nedá srovnat Tady je ještě kuře, ale v Kingdomu je zkrátka king s nezapomenutelným charakterem feťáka a dobráka v jednom. Tady to ještě nebylo vončo. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama