Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princezna Mitravinda a bojovník Bhairava se milovali láskou silnější než smrt, jenže byli rozděleni dříve, než jejich láska došla naplnění.
O čtyři sta let později potkává mladík Harsha dívku Indu a jen při letmém dotyku si uvědomí, že je ta, kterou miloval v minulém životě a jejíž srdce musí nyní získat. Ovšem do Indu se zamiluje i podlý a všehoschopný Raghubeer, který se marně pokoušel o její lásku již v minulém životě, kdy poté, co ji nemohl získat, zničil celé království. Nyní je odhodlán ji získat za každou cenu. (marrjaana)

(více)

Recenze (16)

šarka 

všechny recenze uživatele

To je tak neuvěřitelně fenomenálně a korunovaně blbý, až je to naprosto dokonalý....část historická stejně jako ta moderní :P Škoda jenom, že samotné sledování, je dost náročné, protože smát se tak dlouho prakticky v kuse dá zabrat....i když uznávám, že i tady se dají najít scény a momenty, které skutečně a bez ironie stojí za to vidět a vychutnat si ;) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Prekrásna rozprávka, s krásnym príbehom ako dobro zvíťazí nad zlom, aj keď až o 400 rokov v inom živote a k tomu moja obľúbená reč ako klokot potôčika, po celý film mi nezišiel úsmev z tváre. Ak len toto bolo cieľom filmu, čo určite nie, tak sa podarilo. Človek nemusí premýšľať, proste to prijmete ako to je, akcia, triky, hrdinstvo, láska, história a súčasnosť, krása. A na dôvažok okúzľujúci Ram Charan a uhrančivými očami.... krásne strávené tri hodiny. Nech si hovorí kto chce čo chce Hollywood sa môže ísť vypchať, na toto nemá..... ()

Reklama

Remini 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo stálo za to, bola pasáž z minulosti. Najmä pieseň Dheera a jej klip. Inak skôr podpriemerné, gýčové, a nedomyslené dielko. Ešte aj hlavní predstavitelia boli otravní. Kajal sa mi zatiaľ páčila iba v Chandamama, tu pôsobila strašne strnulo a nepresvedčivo. Ramovi aspoň pekne poletovali vlasy vo vetre :D Hudba inak celkom dobrá, hneď dve itemovky potešili. ()

cipokomon 

všechny recenze uživatele

Pustím, koukám, zírám, nechápu. Tanečně-pěvecké číslo = šok č.1 (pak se tento šok opakoval asi 5x - pro mě opravdu pokaždé šok). Koukám kolik to má hodin = šok č.2. Koukám dál a nevěřím svým očím, otvírám ČSFD 68% a nevěřím svým očím = šok č.3. Pak už jsem to nějak moc nepočítal, ale bylo jich ještě pár. Někdo píše, že druhá hodinka už je lepší, dotrpím první a čekám co bude dál a NIC. Ale jo, párkrát mě to pobavilo jak je to "blbý" a hlavní hrudinka měla opravdu krásný skoro všechno, tak to bylo snesitelné. ** hlavně za hruď hrudinky a mega úlety jako závěrečná scéna s jeepem a vrtulníkem. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

S pobavením sleduji rozporuplná hodnocení, kdy někdo neváhá vytasit dvě hvězdy a jiný pět. Toto je můj první indický film, takže srovnávat mohu pouze s představami, které jsem si udělal na základě mnoha převážně pozitivních komentářů jiných lidí. A rozhodně nejsem zklamaný. Žádné komenty vás ale nepřipraví na tu záplavu pozitivní a mile naivní energie, která z tohoto filmu sálá. Že se bude tančit a zpívat, to jsem věděl, že to bude o lásce a bude tam i spousta akce, jasně, proč ne. Ale tady se člověk musí usmívat snad všemu a není to myšleno zle. Milostná poetika je vtipně roztomilá, herci dělají kukuče, které jim nelze vyčítat, všechny postavy jdou vstříc osudu bez blbých řečí a s pochopitelnými motivy, mluví se chvíli hindsky, chvíli anglicky, režie je hravá...v záběrech se vám třeba objeví animovaná létající láhev, triky jsou srandovní, ale ani na chvíli vás nenapadne si pohrdlivě odfrknout. Chápu všechny ty dvojhvězdičkáře, odkojené Hřebejky, nebo Hollywoodem. Je to přepálené, předlouhé, přepozitivní, přebarevné...překrásně praštěné. Jako červená nit, se těmi skoro třemi hodinami vine milostný příběh, který se zdá být většině evropanů moc milostný, moc poetický, moc jinak romantický, fatální...ale ve skutečnosti je to stejně plnokrevný příběh, jako má Romeo a Julie. Jen je v tom východním podání mnohem víc happyendovský. Navíc pokud budete mít chuť se zamyslet, zjistíte, že podobné filmy mohou mít na mlaďochy velmi dobrý vliv pro vnímání mužských a ženských principů. Herce neznám, ale nepochybuji o tom, že mají spoustu fanoušků. Jsou to ukázkové exempláře své kultury...krásní lidé a hlavní ženská hrdinka...ta je k sežrání. Tvůrčí záměr je jasný, provedení je bezva...nenapadá mě, proč takový film kritizovat. Je točený pro radost. A podařilo se...já se bavil velmi dobře. ()

Zajímavosti (3)

  • Kala Bhairava je v indické mytologii divokou podobou boha Šivy. V historické části filmu se tak jmenuje hlavní hrdina. (Mates2106)
  • Píseň "Bangaru Kodipetta" je remixem stejnojmenné písně z filmu Gharana Mogudu, kde hrála tollywoodská superstar Chiranjeevi. V Magadheeře se Chiranjeevi objeví jako "mistr", dokonce si zatančí ve stejném oblečení jako v Gharana Mogudu. (Mates2106)

Reklama

Reklama