Reklama

Reklama

Zakázaný experiment

  • USA Evil Behind You

Obsahy(1)

Před mnoha lety se doktor Powell pokoušel spojit lidský svět se světem démonů, zmizel však beze stop. Nyní je jeho experiment znovu oprášen a jeho oběťmi se stávají dva mladé páry. Jsou uvězněni v temné laboratoři… a nejsou tam sami! Něco zlověstného je tam s nimi a s přibývajícím časem jim hrozí stále větší nebezpečí. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Na filmu je nejzajímavější snad jen přebal dvd nosiče, který ovšem s filmem nemá zhola nic společného. A to je problém. Snímek se odehrává v nějakým sklepě kde dva maníci leží (jako mrtví) na posteli a další dva (živí) též. K tomu dvě divný ženský postávaj u postelí a všichni pronášejí podivná moudra. A o co ve filmu jde ? Ví snad jen Bůh, který ke konci rozseká pár čertů .... jo čertů, k ničemu jinému to nelze přirovnat. Suma sumárum, divný lidi, mizerný triky, kecy o Bohu, Bůh, čerti, viry, vojáci, rukojmí ... film měl všechno, ale je to vlastně jen naprostá sračka. 0 % ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to pre boha bolo? Jediné, na čo sa dalo pozrieť boli tie dve kočky. Inak film rovný argentínskej telenovely čo sa tíka hercov, scenára či dialógov. Štýl natáčania je kategória sama o sebe. Polovica hlavy mimo záberu, či záber na tri osoby a ani jedna nieje vidieť poriadne (také chyby sa aj ťažko opisujú). Prestrihom na etapy života hlavných hrdinov, chýbali len titulky "v predchádzajúcich častiach ste videli". Vo filme sú aj úsmevné chvíľky, no neviem, či boli v tom duchu aj myslené. Odpad jak vyšitý. Podobný film, ako http://www.csfd.cz/film/160347-eyes-of-the-werewolf/. Tieto študenské filmy ma začínajú srať. POZOR ŠKODLIVÉ! ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To je teda megasracka, nerozumiem preco tuto najodpornejsiu hrozu vypustili do sveta. Vsetko co sa tyka filmu stoji za hovno, aj to je omnoho prijemnejsie ako tento akoze film. Film bol aj dost kratky, ale mne sa neuveritelne vliekol pomalym tempom a uz som ho kazdu chvilu chcel vypnut, ale nakoniec som sa ako tak premohol a zo zatatymi zubami to dopozeral az do konca. Najsympatickejsi boli ti demoni, aj ked sa spravali ako banda idiotov:) ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

V první řadě bych ráda dostala do tlapek toho čuráka co k tomuhle dělal obal. Ten vypadá krásně, ve filmu se z něj ale neobjeví nic, ani ta žena, ani ty ptáci, nic...Dál bych chtěla podotknout, že Jim Carroll opravdu udělal zakázanej experiment a to na nás na divácích, protože při sledování filmu může divákovi hrozit oslepnutí, krvácení z nosu, vyrašení hemeroidů, zánět močáku či klinická smrt. Tik v oku je daň, ten prostě přijde ať jste kdokoli. I Terminátor by tikal. Rozhodně chválím rozpočet - bylo na asi deset lidí, dvě místnosti, jedno auto a luxusní efekty. 3/4 filmu dvě mužské postavy řvou když vidí duchy s tím, že nikdo jinej je nevidí. Fakt ale nikdo. Ani divák. Prostě tam nic není, chápete? Čuměla jsem na "herce" co historicky hystericky řval na ducha, kterej ho šukanoval na posteli, ale byl tam jen ten herec a ducha jsem si měla asi představovat. Neskutečná paráda !! Ke konci filmu uvidíme digi démony z nějaký hry co frčela v roce 1994...Kromě dvou lulanů co viděj "duchy a démony" tu máme jejich něžné protějšky. Lízum blajzum prdelajzum (Líza) a totální vypatlanou vypíčenou krávu, která by potřebovala narvat suchýho ptáka do prdele (jméno si nepamatuju) . Obě buchty jsou borky, ať se děje co se děje, ať mrtvej ožije ať tam třeba lítá růžovej dinosaurus a sere duhu, nehne to s nima. Jedna chcípne, druhá se vdá za mrtvolu, jelikož jí mrtvej přítel požádá o ruku. Nekrofilní vztah může být fajn ale má jeden problém...vždy se nakonec rozpadne. Dlouhý to je jak kokot černýho pornoherce a koukatelný jako díra do prdele. Doporučuji zavést jako mučící praktiku k dlouhým výslechům obžalovaných z vraždy. Přizná se každej komu to pustíte 2x za sebou... ()

Wbcko odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší film co jsem viděl za posledních 5 let, možná vůbec, posunující level idiocie a nudy do úplně jiné sféry. Pokud jste spáchali něco, za co se chcete potrestat a nechcete mít jizvy od biče na zádech, vřele doporučuji shlédnout toto veledílo. Kdybych mi dal někdo vybrat, zda budu koukat hodinu a půl bez hnutí do bílé stěny nebo na tenhle film (kor, když už jsem s ním měl tu čest) volím stěnu... A to nepřeháním ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Dallasu v Texasu . (rafix)

Reklama

Reklama