Reklama

Reklama

Maniac Cop

Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 3 min

Obsahy(1)

Mladá žena je při cestě domů přepadena dvěma zločinci v newyorské uličce. Na scénu poté přichází policejní důstojník Matt Cordell, ale brzy všichni zjistí, že to není jen obyčejný policista. (henrycruel)

Recenze (18)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny snímok amerického režiséra Chrisa R. Notarileho by mal byť podctou, pripomienkou a vzdaním holdu filmovej horrorovej sérii "Maniac Cop". Nie je to remake, alebo oficiálne pokračovanie. Je to len malá spomienka na vyčínanie nemŕtveho policajta Matta Cordella. Mne osobne sa moc nepáčili ani pôvodné slasher filmy s týmto uniformovaným zabijakom. Nikdy som si neobľúbil tohoto vraždiaceho poliša z New Yorku. Preto ma nijak zvlášť nepotešil ani tento trojminútový kraťas. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Proč dělali k téhle nepovedené slasher sérii ještě tříminutový fan kraťas je mi záhadou. Nicméně považuji ho za stejně zbytečný jako celou původní trilogii.10% ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že se žádný remake nakonec nekonal. Na místě autorů původní série Maniac Cop bych tyhle amatéry uplatila, ať prochapadlo tu kameru zahodí a jdou třeba okopávat tykve. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Starýho Cordell(a) jsem jako malej capart měl rád, ale tahle krátkometrážní záležitost, originálu nesahá ani po kotníky. Jasnej odpad. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Fan film, samozrejme amatérsky. Nie vyslovene nepodarené dielko, iba bohužiaľ úplne bez nápadu. Takmer na chlp to isté bolo aj vo filme, čiže originalita žiadna, ale aspoň zas tá super hudba. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tenhle necelý 4 minutový snímek má cosi do sebe,atmosféra a hudba jdou skvěle do sebe,skvělá scéna a dobře nasvícená. Cordellovi nejde vidět do tváře a to se mi líbilo,snad vraždy mohly být více dotáhnuté a krvavé,přesto jako filmeček mě velice potěšil. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Za hudbu,slušný pokus o atmosféru.Jinak to je hrozně odfláknutý,ovšem pokud bych to viděl ze svého pohledu amatéra,který by chtěl něčeho podobného dosáhnout,měl bych dát víc,ovšem vede ve mě myšlenka,že bych to natočil líp :-D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na pokus o remake!!! Tohle amatérské video postrádá to nejdůležitější a to je alespoň nějaká atmosféra. Napětí se tu ukázalo pouze v případě, kdy nadržený divák očekával, zda se Cordell ukáže v celé svojí kráse, tudíž jestli už není po plastice ksichtu. Tvůrcům počítám k dobru jen to, že jsem si díky tomuhle vzpomněl na starou dobrou původní verzi, kterou si dneska pustím na dobrou noc. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prečo každá potenciálna obeť násilného útoku, vbehne do tmavej smradľavej uličky ďaleko od ľudí? Ale ešte že je tu Maniac Cop Cordell, ten si našťastie ( a na nešťastie pre všetkých ostatných ) s týmto problémom hravo poradí. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Cakal som z toho prepadak, ale ono to celkom uslo a nebolo to take zle. Na amatersku notu to sa dalo pozerat z pohladu kamerovych scen, aj ked dolezite zabery boli nejako oblukom vynechane. ()

Reklama

Reklama