Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 7
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 7

Recenze (158)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě bohužel neoslovil. Neříkám, že je špatný, ale nesedí mi hlavní postavy, děj, ani akce. Zbytečné záběry, tlachání a taky chaotické souboje a přestřelky, kde si každý jezdí a chodí kam chce uprostřed palby. Nebo si naopak přistane s vrtulníkem uprostřed palebného pole. Nic pro mě. 35% ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci honí teroristy po celém světě a moc jim to jde. Nasazují životy za svobodu a demokracii pro nás pro všechny, přičemž utrácejí životy tolika jiných lidí, že vyrovnat jejich mrtvoly jako po honu na bažanty, obkroužily by Zeměkouli. V každém díle to málem nepřežijí, ale vzhledem k dalším dílům to přežít musí, takže se není proč bát. Z pohledu filmařských profesí je to také americké. ()

Reklama

Mara12 

všechny recenze uživatele

Čtyřhvězdičkové hodnocení si zaslouží pouze druhá série (sympatická ústřední dvojka, rychlý spád děje, nadprůměrná akce - takže nad těmi slabšími momenty potažmo nesmysly nemáte čas přemýšlet). První série zaostává – John Porter má na můj vkus až moc testosteronu (větší macho snad není ani v hotelu Paradise), naopak Andrew Lincoln je taková nevýrazná mánička, o které nevíte, co si pořádně myslet a sentimentální závěr posledního dílu - hodně laciný . ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Je třeba říct, že první dvě epizody (což je vlastně první mise, neboť tohle je seriál složený ze samých dvoudílů) mě nijak moc nechytli. Další dvě mise však přinesli čerstvý vítr a seriál nabral zajímavý motiv. Agent John Porter působí jako James Bond a celý je to zajímavý a s nápadem. Finále první série bylo dost dobrý Andrew Lincoln jehož mám rád jako Ricka z Walking dead... to na konci zahrál fakt úžasně. Co byla však škoda je, že každá mise probíhala tak nějak stejně... hlavní postava se nechala zajmout a zevnitř dostávala nějakýho člověka ven. Pak přišel přesun na jinou televizní stanici a s ní druhá série. Nové postavy, nový tvurčí tým, místo jednoho tahouna tu byli 2 parťáci a atmosféra se změnila z Jamese Bonda na válečné Call of duty. No a dopadlo to tak, že první mise v hotelu byla parádní s nejlepším momentem, který seriál přivedl. Zbytek série byl spíše průměr, který zabilo naprosto debilní finále. Ve kterém hlavní záporák prozrazuje zápletku 3 krát po sobě a vždycky jinak. 3tí série začala naprosto strašně. První 4 její epizody jsou čistokrevnej odpad! Nezajímavá akce, nudný děj, příšerné CGI, a nulové charaktery postav. Pak přišel 5tý díl, který byl zase jeden z těch hodně povedených, ale jeho pokračování díl 6tý byl zase nuda a průměrnost k uzoufání. A Akce je naprosto debilní jenom po sobě 10 lidí střílí. Je to hrozně nepřehledné a nic víc se tam neděje. Abych to shrnul první série tak za 4* druhá série byla někdy na 4* někdy na 1*. A třetí série nudnej nezajímavej odpad! Po 6tém díle 3tí série jsem seriál přestal sledovat. Příšerný scénář, nulové charaktery, žádný posun v žádném směru, spoustu postav co hned zemřou a ani si nezapamujete jejich jména, zmatený a nelogický děj, špatné efekty, trapné dialogy, nudná a nezajímavá akce, a neustálí stereotyp. Kolikrát jsem se i přistihl přitom jak vůbec nevím co se na obrazovce děje. Hodnocení je tak "vysoké" jen kvůli první sérii a pár lepším epizodám v sérii druhé. Horší a méně nápaditý scénář jsem snad ještě neviděl. 1* 18% ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Viděny série 2 až 5 a po celou dobu se jedná o parádní akcí a hláškami napěchovaný materiál, s dílčími úkoly na dva díly a hlavním motivem v rámci celé série, což mi hodně vyhovovalo. Seriál se s tím nepáře a nikdy nevíte kdy může dostat kulku vaše oblíbená vedlejší postava, také je tu docela dost sexu. Série 2 - 4 jsou u mě za plné hodnocení, skvělá akce, hodně napětí, scénáře slušné, zvratů dost. Výborná je chemie mezi hlavníma postavama, takové to správné parťáctví. Pátá série je už přeci jen moc přehnaná, a v dílčích věcech nelogická, viz. infiltrace do Koreje, absence policajtů, kromě případu kdy se to hodí scénáři apod. Nicméně za uspokojivé uzavření a sentimentální konec dávám páté sérii slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • Všechny postavy v seriálu nosí sluneční brýle Ray-Ban. (HectorHagman)
  • Tato série se natáčela v Malajsii v Kuala Lumpuru a ve městě Johor Bahru, které leží kousek od Singapuru. (ČSFD)

Reklama

Reklama