Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V cirkuse The Great Rivers dojde přímo během představení ke smrtelné nehodě provazochodce. Protože vše nasvědčuje sabotáži, policie zahajuje vyšetřování, během něhož nesmí nikdo opustit cirkus. Hned druhý den najímá principálka Monica Rivers nového artistu Franka Hawkinse, muže s tajemnou minulostí a velmi pochybnými osobními zájmy. Je to paradoxně díky nehodě, že se finančně dosud neúspěšná sezona obrací k lepšímu, diváci totiž lační po tom vidět smrt v přímém přenosu a vyprodávají jedno představení za druhým. K další vraždě ale dojde v noci a obětí je tentokrát manažer cirkusu Albert Dorando, jehož osobní vztah s Monicou zůstal zastřen tajemstvím. Okruh podezřelých se rozšiřuje a k případu je povolán vrchní komisař Brooks ze Scotland Yardu. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Soldiní krimi z cirkusového prostředí. umírají tu provazochodci a jiní zaměstnanci cirkusu a všechno vede k povedenému finále který mi nejenom nahnalo husinu ale v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. Crawfordová podala solidní výkon. Jen škoda že celý film je tak pomalý, a do konce se budete koukat na to kdy to končí. Ale konec stojí za to. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Columbiácký horor, který je spíše dobovým thrillerem nebo ještě lépe krimi. Přestože podobných filmů vzniklo ve své době mnoho, Berserk není vysloveně zklamáním. Nabízí sice poměrně banální zápletku, dovedně ale balancuje na hraně napínavosti, zvláště konec stojí za to, když divák neví, jestli Frank spadne nebo ne. Delší stopáž otevřela prostor pro některá čísla, natáčelo se totiž ve skutečném podniku s názvem The Billy Smart Cirkus. Nejzábavnější je číslo s pudly. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Berserk“ má tak trochu detektivní ladění, více než hororové, ale vlastně to moc ničemu nevadí, protože se docela daří vytvářet napětí, kdy čekáte až do samotného konce na odhalení toho, kdo je vlastně vrah. A že to odhalení dostanete. Asi není až tak překvapivé, ale celkově si myslím, že byl vrah docela dobře vybrán. Za mě lehce nadprůměrný a jen lehce hororový film. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Jasně, že když krimi z cirkusového prostředí, tak se tam nějaká ta show ukázat musí, ale že toho bude tolik… je to víc cirkusácká taškařice, než krimi a označení „horor“ si film zaslouží jen za dvě tři scény… konec je fajn a spravedlivější by asi bylo trochu vyšší hodnocení, ale na to kašlu, většinou to byla nuda. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Celkem uspokojivý spíše krimi-thriller z cirkusového prostředí,leč vláčně se táhnoucí,ale překvapující ve svém konci. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama