Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Film byl pro mě podobný jako Collateral, který jsem si pustil jen proto abych si doplnil filmografii od Jasona Stathama. Tento snímek jsem si pustil jen proto abych si doplnil filmografii od Zachary Quinto. A stejně jako J.S. v Collateral i on zde byl jen v úvodu. Náhoda tomu chtěl, že jsem na tento film díval den potom co jsem byl na svatbě. Hledal jsem film na nedělní odpoledne a tady ten se mi na disku válel už nějakou tu dobu, tak jsem si ho bez váhání pustil, aniž bych tušil, že se jedná o romantickou komedii. Nebyl jsem zklamán. Prostě pohodová romantická komedie, s občas úchylnými, ale ne trapnými, vtipy a prostým dějem. ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Proč, když ve filmu vidím jméno Anna Faris, ve mě evokuje fakt, že to bude blbý a že ona tam bude hrát zase neskutečnou blbku? Přečetla jsem si stručný obsah a řekla si, to bude blbost. Vybrala jsem si to jen kvůli Chrisovi Evansovi. Ano, Anna Faris nezklamala a hraje tam další pitomou, blbou a docela dobře vymaštěnou couru. Dobře. Byla bych radši, kdyby to bylo o nějaký normálnější a třeba i chytrý holce (což v dnešní době vůbec nikoho nezajímá, proto se točí komedie typu Borat a Scary Movie). Ale přesto všechno, na konci to bylo velké překvapení, zabijte mě, ale mně se ten film prostě líbí!! JE to skvělá komedie, u který jsem se naprosto dokonale pobavila. Co věta, to hláška. Vtipné scény a momenty. "Proč! Kozy!" nebo jak se neustále soused Collin objevuje na chodbě jen s pidi ručníčkem. Super. Je tam krutě sexy a to přidává tu poslední hvězdičku, takže se vůbec nestydím za své hodnocení. Film 4 hvězdičky, sexy Chris další hvězdička...hotovo. Plný počet. Na procenta to má ale 80-85% a to za to, že je to od začátku jasný, jak to dopadne, ale stejně každýho zajímá, jak k tomu dojde. ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Chris Evans dobrej, o tom žádná, Annu jsem nemohla vystát, ta ženská má děsně vychlastanej hlas, rvalo mi to uši. Přehlídka skvělých herců jako jejích ex-přítelů pobavila. Pustila jsem si to kvůli tomu, že je tam i Zachary Quinto (haha) a jo, celkem jsem se pobavila, nejvíc asi u scény s jejím falešným anglickým přízvukem. Ale taky jsem párkrát měla chuť to vypnout, jak to bylo trapný. Asi si to už znova nepustím. Btw. český překlad názvu je úplně mimo. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Bláznivě ujetá komedie o hledání vhodného partnera pro život z řady svých ex! Anna Faris opravdu zazářila a tyhle role jsou jí ušité na míru. Chris Evans jak ho neznáme, pro dámské obecenstvo určitě zážitek z jeho neustále nahoty. Spousty vtipných hlášek a situací no a taky konečný happy-end jak to v těhle komedií už bývá! 70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama