Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem určitě někdy psal, všechny romantické komedie jsou naprosto stejné, vždy jde jen o tom, jak sedne do vkusu ústřední dvojice. Anna Faris mi lezla svým upištěným hlasem trochu na nervy, ale Evans je naštěstí od pohledu sympaťák a tahá film z průměru o něco výš. Navíc i když je What's Your Number? na romantickou komedii trochu delší, než je zvykem, uteče to jako voda a rozhodně jsem se v průběhu nezačal nudit. 6/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Musím vyjádřit neskutečně ponížený obdiv všem, kteří považují za nutné pochlubit se ve svých komentářích tím, že dokázali s předstihem odhadnout děj romantické komedie. Hle jak inteligentní tvorové navštěvují CSFD. Já bohužel patřím mezi ty pomalejší, kteří si nejsou zcela jisti, zda 1+1 jsou skutečně alespoň přibližně 2 a tak jsem se nechal zcela amatérsky pobavit neustálým humorem, nahotou i sexem, což mne uspokojilo přesně na 4,1698547 hvězdy. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Anna Faris je možná čím dál hezčí a hraje čím dál menší blbky,ale to je asi všechno.Ne snad,že bych od What´s Your Number očekával víc než předem jasně nalajnovanou záležitost,ale minimálně ve slušnou oddechovku při které se zasměju jsem doufal.Výsledek je nemastná,neslaná věc,která vlastně ani neni moc vtipná a ve finále jí zachraňuje ústřední dvojice Faris x Evans...40% ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která má rozhodně co nabídnou. Příjemné herecké obsazení s povedeným námětem a najdou se i scény, kde se divák zasměje. Při sledování jsem dokonce hodně uvažoval nad čtyřmi hvězdami. Na takové hodnocení by však musel být trochu jinak pojatý konec, který mi přišel takový odbytý a rozhodně mohl být více romantický. Nakonec tedy hodnotím silnými třemi hvězdami a rozhodně shlédnutí tohoto filmu nelituji. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Tolik obehrané téma, jak si sousedi, léta míjející se bez sebemenšího zájmu o sebe, najednou k sobě najdou cestu a zjistí, kupodivu taktéž náhodou, jak si rozumí a že vyvýjející vztah by možná mohl mít i něco do sebe .. oddychovka dostačující, ale takových tu už bylo, nic originálního, navíc hercům to nevěříte ani náhodou a Annu bych za její přehrávání snad umlátila po půlce filmů palicí, tragédie celkem! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama