Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výrazně z ženského úhlu pohledu zabíraná, tím pádem zejména divačkám určená romanťárna. Já měl plnou hlavu přemítání, jestli mi přijde Anna Faris spíše půvabná a přitažlivě ztřeštěná, nebo pitomá a nepříjemně otravná; což u 110% sympaťáka děvkaře Chrise Evanse nehrozilo. Protože fórky často míjely basketbalový koš o metry a hlavní hrdinka v závěru "prohlédla" scénáristicky hodně vychtěně - včetně trapného spurtu přes celé město, naklonily se hodnotící váhy blíže podprůměru. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romantická komedie o dívce,která se rozhodne najít manžela ze seznamu svých bývalých milenců a přitom toho pravého má celou dobu poblíž.První dvě třetiny filmu jsou zábavnější,některé vtipy jsou podařené více,některé méně,bohužel ke konci se projeví častý nešvar těchto žánrových snímků a tím je zbytečná rozvleklost a natahování děje,než dojde k nevyhnutelnému happy endu.Ten je pro změnu opět docela zábavný,ale před tím si musíme vyslechnout pár přeslazených patetických proslovů v jejichž důsledku dojde hlavní hrdinka k prozření.Chris Evans je tu za pohledného sympat'áka,ale nic moc zvláštního to zas není a tak jednoznačným vítězem této dvojice je praštěně roztomilá Anna Faris.Na originalitu se tu samozřejmě nehraje,ale tak tři silnější hvězdičky si to určitě zaslouží. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní úlet, ale vlastně nic jiného jsem od Anny Faris ani nečekal. Pohodově ujetá zábava, které se velmi daří vyvarovat trapným situacím a všechno to vyplývá tak nějak sympaticky "logicky" a sympaticky zábavně. Skvělý Chris, který je neskutečná hrana a pár jmen jako Quinto nebo Freeman, které potěší a spestří děj! Příběh samotný je čitelný, ale naprosto v klidu, skýtá několik opravdu vypečených vtípků a celkově se na to dobře dívá. Jen ta stopáž má lehce přestřelených 115 mint a konec je už jen takové to romantické zdlouhavé klišé. 6/10. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl docela zvědavej. Trailer se mi líbil. Nuda to rozhodně nebyla, ústřední dvojice byla sympatická. Docela to funguvalo a i vtipné momenty se nacházely. Naopak trapné momenty se filmu docela vyhybaly a přesto, že to zrovna dvakrát originální nebylo, tak to dokázalo zabavit a rychle to uteklo. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Poměrně překvapivě jsem se dobře bavil, což je zásluha především sympatické ústřední dvojice. Z hlediska příběhu se jedná o zcela obyčejnou a tradiční šablonu romantické komedie, přičemž odlehčené pojetí snímku více než sedí. Na opravdu vážné problémy zde prakticky nenarazíte. Když se tak stane, tak jsou podány se značný nadhledem, takže vám to ani vážné nepříjde - a to je v tomto případě jen a jen dobře. Jako oddychovka to funguje obstojně a z mého pohledu se to šplhá lehounce nad průměr. 6/10! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama