Reklama

Reklama

Robin Pilcher


Nové začátky (E02)

(epizoda)
  • Česko Začít znovu (více)

Obsahy(1)

Volná adaptace druhé knihy Robina Pilchera, syna proslulé autorky románů pro ženy Rosamunde Pilcherové, zavede divačky na starobylé sídlo na skotském venkově. Nešťastnou náhodou umírá bratr zdejší dědičky Lady Elisabeth, která z tragédie viní svého manžela. Konflikt vyústí v dočasné odloučení manželů. Jejich syn mezitím ve snaze získat na univerzitě lepší známku z klasické filosofie se zmíní hostujícímu profesorovi o bohaté knihovně plné starých spisů, která se nachází na rodinném sídle. Po obhlédnutí knih se profesor sám nabídne, že by rozpadající se svazky vlastnoručně restauroval. Během pobytu na sídle se začne decentně sbližovat s Lady Elisabeth. Ta díky němu překonává ztrátu bratra, rozchod s manželem i finanční problémy, kterým musí náhle čelit. Má však láska mezi usedlou dámou a světoběžnickým bonviánem šanci být něčím více než dočasným románkem a dokáže manžel získat Lady Elisabeth zpět i přes intriky okolí?
Hlavní roli ztvárnila zkušená německá herečka Suzanne von Borsodyová (Jsem hezká?, Marlene, Dvojí nepřítel) a dva šarmantní muže přetahující se o její srdce hrají britský švihák Iain Glen (Lara Croft - Tomb Raider, Království nebeské, Harry Brown) a zasloužilá persona světové kinematografie Rutger Hauer (Blade Runner, Jestřábí žena, Stopař). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

chiara 

všechny recenze uživatele

Neznasam romanticke filmy podla R.Pilcherovej, toto je sice podla jej syna, ale aj tak to je blbost. Rutger musel byt dost zufaly, ked prijal tuto ulohu. ()

Želik 

všechny recenze uživatele

Dopozerala som to len preto aby som... vlastne, už si nepamätám prečo som to dopozerala. Jednoduché, plytké, predvídateľné, nudné. Fakt načo to pozerám? ()

hn253 odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě špatný Rutger Hauer ve filmu, který by pro něho byl ještě před pár lety nepřijatelný. Obsah plytký, zápletka umělá, již při shlédnutí převládá pocit trapnosti. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama