Reklama

Reklama

Není kam se schovat

  • USA Nowhere to Hide (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co její manžel zemřel při kontroverzní policejní přestřelce, je Sára Crane zastrašována mužem, který manipuloval se smrtí jejího manžela. Unese jí dceru a pomocí kamer sleduje Sáru na každém jejím kroku. Sára se nemá kam schovat, protože tajemný muž je schopen proniknout do jejího auta i mobilního telefonu. Šílenec nabídne Sáře obchod a ona nemá na výběr...musí zachránit svou dceru... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Murlowski režisérský kastrát který nějakým zázrakem neustále dostává sponzory natočil další kravinu. Tentokrát si vzal na paškál něco ve stylu Telefoní budka, ale tentokrát dává rozkazy všude. Ja to naprostá blbost už jen to že tu ženskou vidí všude a ani to nedává smysl. Herci příšerný a film se děsně táhne. Ale aspoň je tu sem tam scéna která má nápad. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Přinejlepším zajímavé,ale blbé přece jenom víc. Tohle se moc nevedlo, aneb asistenční službu mít není taky to nejlepší, co vás může potkat. Hlavní hrdinka je i v autě neustále pod dohledem a přijde mě , že si neumí poradit. Proč se ty postavy musí neustále chovat jako idioti co takhle zkusit trochu uvažovat logicky, jenže to by asi ten film nebyl už vůbec o ničem. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíš než na horor jsem měl téměř po celou dobu dojem, že se dívám na nějaký béčkový televizní thriller, leč žánrové označení je poněkud jiného názoru. Šel jsem do toho z menšími obavami, protože procentuální hodnocení napříč internetem i filmovými databázemi nemluvilo zrovna lichotivými čísly, nicméně se z toho nakonec vyklubala celkem snesitelná leč i tak podprůměrná podívaná. Určitě bych to však do koše s filmovým odpadem neházel!   Když už nic jiného, tak kvůli několika vydařeným akčním scénám, trochu té mrazivější atmosféře – no asi tak u dvou – třech scén a především díky sympatické hlavní hrdince. Meredith Monroe kdysi zazářila v seriálu Dawsonův svět a svůj herecký um dokázala uplatnit i zde – rozhodně byla lepší než zbytek osazenstva dohromady. Jen smůla, že samotný scénář jí tu dost často sám házel klacky pod nohy.   On samotný byl totiž hodně velkou slabinou – spousta nezáživných pasáží, nelogických momentů a pokusů o několik atmosférických zvratů, které se však jaksi míjeli účinkem díky nemohoucnosti samotného tvůrce. No a pak tu máme hlavního hrdinu – který sice pomalu nevychází z domu, má doma ale luxusní vybavení a i přes svou chytrost se mnohdy chová jako úplný idiot. Jo, a abych nezapomněl – ty jeho nehty by mu záviděla nejedna ženská.30% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jemný thriller o únosu, manipulování a zoufalém boji o záchranu. Slovo jemný je opravdu na místě, protože nějakých drsných, či brutálních scén se tu nedočkáme. Přijde mi to jako určené pro dámské diváky, které nemají rády krev a násilí. A nakonec proč ne? Spád příběh má, nějaké napínavé chvilky taky, rvačky a drsné přestřelky nikoliv. Akčně prahnoucí divák bude přirozeně zklamán. Pro odlehčení a odpočinek je tento nenáročný snímek zcela vhodný. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

No to zas bude komentář jak přes kopyto. A nezachrání to ani obstojně vypadající leč vypatlaná hlavní hrdinka. Moment, nechte mě chvilku přemýšlet co napsat, protože tam skoro nic nebylo. Naše hrdinka tam jezdí dokola kolem nějakýho města po silnici a kamarád na telefonu jí radí. Potřebuje totiž něco delikátního zařídít, ale je, čirou náhodou, retardovanej úplně stejně jako všichni ostatní. Takže zvolí naprosto logické, jednoduché a uvěřitelné řešení. Ne, to myslím zcela vážně, v univerzu tohoto filmu, kde postavy jednají jako v pohádce pro tříletý, všechno naprosto zapadá. Když k tomu připočteme celkovou hloupost, naivní a směšné zpracování a žádné drama, děsný efekty i výkony... Jo, horor to teda byl. A už jsem psal že to bylo prudce originální? Jestli jste já, tak (už) to vidět nechcete. Teda dokud nebudete na šrot, pak by to mohlo pobavit svou pitomostí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama