Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pokraji šílenství, zmítaná nočními můrami a paranoiou, se potácí Helen, matka, která nalezla mrtvé, na oprátce se houpající tělo svého nejstaršího syna. A třebaže se ji rodina snaží přesvědčit, že její chlapec opustil svět dobrovolně, ona odmítá verzi o sebevraždě uvěřit. Zprvu v naději, že to je všechno jen špatný vtip, později už ale i s podezřením. S podezřením, že ve zdech jejich starého viktoriánského domu sídlí zlo. A nejen tam. Jako by celé místo, kde se usadila její rodina, bylo prokleté. Dceřina škola připomíná bránu do tábora okultistů a zabijáků, v zrcadlech se zjevují démoni, lidský strach se zde zhmotňuje před očima. A ničemu z toho se nedá ani uvěřit, natož s tím pak nějak bojovat. Helen ale ví, že něco prostě musí udělat, třebaže netuší co. Je jí jasné jen to, že když nedokázala zachránit syna, musí se porvat alespoň o jeho sestru Kate. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo něco tak neskutečně chaotického a po všech směrech zmateného, že už si hodně těžko vzpomínám o čem to vlatsně bylo. Rádobyamatérské záběry mi v tomto případě vyloženě nesedly a navíc jsem měla celou dobu pocit, že scénář byl vymýšlen jaksi v rychlosti a za pochodu, takže k sobě jednotlivé části filmu nesedí. No, pár světlejších momentů to má a třeba začátek nevypadá tak úplně marně, ale od druhé půlky je to kravina. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Deset minut třesoucí se kamera, pěkné duševní zhroucení duševně nestabilní matky, herečka hrající dceru je pěkná jak brouk. Není to špatně zrežírováno a režisér pár myšlenek má. Scénář je ale málo soudržný. Zbyla jen atmosféra noční můry. ()

Reklama

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečný film, bez nápadu a bez poselství. Otřesná kamera, která se tvářila jakoby záměrně amatérsky, ale prostě totálně amatérská byla. Scénář zoufalý - jestli tedy někdo nějaký vůbec napsal, protože v "ději" to poznat nebylo. A herci? To snad ani nemá cenu komentovat.. ()

Zuzatornik 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že z toho mám spustu smíšených pocitů. V první řadě mi vadilo jak je to natočený, než jsem se podívala z jakýho to je roku, tak jsem myslela, že to pochází z doby raz dva. Za druhý..film má spoustu skvělých myšlenek a nápadů, bohužel naprosto nedotažených do konce. Některé scény zbytečně dlouhé a u některých by se naopak hodila minutka navíc. Scénář mi kupodivu nevadil, aspoň se tam zbytečně nekecalo. Ale jeden by se v tomhle celým zmatku ztratil. Na odpad to není, ale už to znova nepotřebuju vidět. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér ešte žiaden horor nenatočil, takže asi to bol preňho spôsob, aby si ho ľudia zapamätali. Možno sa mu to aj splní, ale v negatívnom zmysle slova. Opäť to bol jeden z béčkových hororov, ktorý som musel pozerať s diaľkovým ovládačom v ruke a aj tak sa mi ho nepodarilo dopozerať, nech som sa snažil akokoľvek. Zbesilý scenár posplietaný z množstva flashbackov, ktoré mi doslova pili krv každou minútou viac. Celé to nemalo ani hlavu ani pätu a nemám jediný logický dôvod, aby som dal tejto katastrofe čo i len jednu hviezdu... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • John Michael Elfers při natáčení vycházel z vlastních zážitků ze smrti bratra. (Krouťák)

Reklama

Reklama