Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová mikrokomedie o lásce... Čerství svatebčané Hanka (D. Kolářová) a Honza (J. Hrzán) si vyjeli na svatební cestu do hor, kde mají v jedné chaloupce zajištěný nocleh. Zdejší majitelé Koubovi (M. Rosůlková a J. Marvan) se chystají vyrazit na místní pouť, zatímco novomanželé jdou na večeři do horského hotelu. Klíče od chaloupky jim Koubovi nechají v boudě s bernardýnem, protože se budou vracet nad ránem. Všechno by proběhlo nadmíru šťastně, jen kdyby chtěl bernardýn vydat mladé dvojici klíč. Štěká a štěká a k boudě se nikdo nemůže ani přiblížit. Co teď? (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Úplná tv zbytečnost jakých za normalizace vznikaly mraky, iritovalo mě věčné Kolářové dej mi pusu, naopak hned svým prvním výstupem, mne pobavil pan Marvan, s jeho; "to si viděla zas v televizi ne"? ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Scénář Jiřího Melíška je sice naivní, ale pobaví ( i díky hereckému obsazení). Broučkovi k zuřivosti sice zpočátku pomůže předabování, ale celkově je mikrokomedie milá jako Baryček. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Ve své době standard se standardními hereckými výkony, o čtyřicet let později jednoduchá hříčka s nadstandardními hereckými výkony. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na to že to bylo tak krátké, tak první polovina příběhu moc záživná nebyla. Zamilované kecy, pusa sem pusa tam, kdyby si alespoň pořádně šáhnul…No nic, po večeři už to bylo o fous lepší, jejich přesvědčování bernardýna se docela povedlo, člověk se i zasmál – no a pak noc v seníku – taky zajímavá varianta. Finální vyvedení z omylu a následné chrápání zase zívačka. Taková neškodná jednohubka, která ale moc nenadchne. Herecké výkony na přijatelné průměrné úrovni, příběhově však lehce podprůměr. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Špindlerovom Mlyne. (dyfur)

Reklama

Reklama