Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 16 (1987) (série)


Romance do růžova (S16E18)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1987, 32 min

Obsahy(1)

Komedie o tom, co všechno se také může přihodit při jednom seznámení na inzerát. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Hekman 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem si myslel, ze se jedna o ztracenou epizodu z Pripadu prezidenta Zemana. Cekajic, kdy vykuk ve zmijovce vytahne nuz a zacne tu nebohou kocku porcovat, jsem se dopracoval k prekvapeni, ze to nejakej jinej posuk mozna myslel i vazne. Hvezdu navic za par slusnych kamenaku. A pseudoseriovyhovraha mi bylo i trochu lito. Desna hovadina, na kterou jsem se vydrzel divat jen diky Janicce Janekovy. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Z bakalářských příběhů tvoří tenhle kousek spíš pomyslné dno, kdy chybí pořádná zápletka a především pointa, nemluvě o tom, že Jan Miller je skutečný chudinka beze špetky charismatu, který ale vzhledem k výše zmíněným nedostatkům nevzbuzuje ani lítost. Naprostá ztráta času vhodná jako vata k zaplnění vysílacího času mezi třetí hodinou noční a svítáním. Celkový dojem: 5 % za vizáž Jany Janěkové. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající režisérský vejmrd, který ale většině lidí nedošel. Když je však správně odchycena záškodnická vibrace, jíž ve velké formě odstartuje hned první joke ("...akorát, že já auto a chatu mám". "Proč mi to říkáte?" "Protože jste v inzerátu psala, že chata a auto nejsou podmínkou, tak jestli vám nebude vadit, že auto a chatu mám.") a pokračuje se dál hláškami typu "Proč chodíte na houby s těmahle brýlema??" "Protože bez nich bych nenašel ani les!", případně "Otrava se pozná po třiceti minutách." a po chvíli..."Už uplynulo půl hodiny?" "Já nevím, já nemám hodinky.". Zkrátka náramně vtipná věc, u které, pakliže vám nedochází, stačí pojmout nějakou povzbuzující látku, nebo si alespoň za jednotlivými dialogy představit sitcomový smích. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářská lekrace totálně do ztracena... J.M. coby zakyslý seladon s pršákem (mantl) a různě trapnými pokrývkami hlavy hledající >dámu na inzerát< , J.J. jako dobově naladěná sexbomba s pršákem (nous) a různě trapnými úpletovými oblečky hledající >pána na inzerát< , Růženka, proti níž byl Colombův Pežotek vozem roku a chata (kupodivu beze jména) uprostřed lesa coby nástroj (s)balení - a jinak jen troška toho plkání a pár uměřeně veselých gagů do ukuňkané trapnosti... Doslova na houby. - - - - - (Poprvé viděno 31.3.2010 na ČT1, hodnocení a komentář zde /až s podivem po těch třiadvaceti letech/ jako první - 31.3.2010) ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jistě, že to žádné kvality nemělo, se stupidní zápletkou (napřed nudného "dědka" nechce a když ji málem přiotráví houbami, tak se do něho zamiluje nebo co). Vždyť je to televizní třicetiminutovka o dvou hercích. Dokonce i prostor chaty byl natáčen ve studiu... Ale některé hlášky se mi líbily: "Vy se na mě asi zlobíte...ale já za to fakt nemůžu." Myslím, že televizní filmečky mohou být horší i lepší. Tento je něco mezi. A_FISH: :-) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama